Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Αυτά είναι τα 7 μυστικά για να δείχνετε πάντα στην τρίχα!



Ζείτε σε έναν φαύλο κύκλο ξυπνώντας αργά,σας παίρνει πολύ ώρα για να ντυθείτε και τελικά φτάσετε στο γραφείο σας μετά από τους συναδέλφους σας; Υπάρχουν μικρά μυστικά για να έχετε τον έλεγχο της ρουτίνας σας και να εξοικονομείτε χρόνο. Θα γίνει η ζωή σας πιο εύκολη κι εσείς θα είστε πάντα σίγουρες κι ασφαλής με την εμφάνιση σας.

tthings-all-punctual-women-do-2-600x600

 

Προγραμματίστε το ντύσιμο σας

AdTech Ad

Επιλέξτε τι θα φορέσετε την επόμενη μέρα από το προηγούμενο βράδυ ,έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο κοιτάζοντας την ντουλάπα σας ή προσπαθώντας πολλαπλούς συνδυασμούς. Να έχετε ένα σύνολό έτοιμο για τις ημέρες που είστε σε μεγάλη βιασύνη.

things-all-punctual-women-do-3-600x600

Έχετε τα βασικά σε μια θήκη

Εάν συχνά αλλάζετε τσάντες, κρατήστε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας σε μια αφαιρούμενη θήκη, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα απαραίτητα γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να ξεχνάτε τα κλειδιά, το πορτοφόλι ή (χειρότερα) το τηλέφωνό σας.

things-all-punctual-women-do-4-600x600

Οργανώστε με προτεραιότητα τα κατάλληλα παπούτσια για τη δουλειά

Οργανώστε τα παπούτσια που είναι για το γραφείο σε μια περιοχή της ντουλάπας σας, έτσι ώστε να μην βλέπετε μπροστά σας τα νυχτερινά στιλέτα και σας μπερδεύουν όταν ψάχνετε τα άνετα καθημερινά σας παπούτσια.

things-all-punctual-women-do-5-600x600

Ταχτοποιήστε χωριστά τα καθημερινά σας κοσμήματα

Ορίστε ένα μικρό δίσκο ή κοσμηματοθήκη για τα καθημερινά βασικά όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια και ρολόγια και τοποθετήστε τον σε ένα σημείο εύκολης πρόσβασης. Μην ξεχνάτε ποτέ να αποθηκεύετε ένα κολιέ χωρίς να κλείσετε πρώτα το κούμπωμα. Διαφορετικά, θα σπαταλάς περιττό χρόνο προσπαθώντας να το ξεμπερδέψετε.

things-all-punctual-women-do-6-600x600

Σιδερώστε τα πάντα το Σαββατοκύριακο

Σιδερώστε τις μπλούζες και τα φορέματα σας εκ των προτέρων, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένα και έτοιμα. Κάνετε επίσης τα πλυντήρια σας τα σαββατοκύριακα, για να είστε ήσυχες για όλη την εβδομάδα.

things-all-punctual-women-do-7-v2-600x600

Φροντίστε τα μαλλιά σας από το βράδυ

Προετοιμάστε τα μαλλιά σας πριν πάτε για ύπνο, είτε πρόκειται για πλεξούδες αν θέλετε να δημιουργήσετε κύματα της δεκαετίας του '70 ή απλά εφαρμόσετε ένα ξηρό σαμπουάν για να απορροφήσει τη λιπαρότητα. Το πρωί θα χρειαστείτε πολύ λιγότερο χρόνο να ετοιμάσετε τα μαλλιά σας.

 

3

Πάρτε το πρωινό σας σπίτι

Πιείτε τον καφέ στο σπίτι κι ετοιμάστε το πρωινό σας από τη νύχτα .(Bonus: Έτσι εξοικονομείτε χρήματα!