Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

ολυμπιονικες



Ολυμπιακοί Αγώνες: Πόσα χρήματα παίρνουν οι Ολυμπιονίκες στην Ελλάδα;

Οι αθλητές μάχονται, παλεύουν, ιδρώνουν και προπονούνται καθημερινά επί τέσσερα χρόνια για μια στιγμή στους εκάστοτε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το μεγάλο ερώτημα είναι με πόσα χρήματα αμείβονται οι αθλητές που κατακτούν ένα μετάλλιο σε μια Ολυμπιάδα.

Η τιμή αλλάζει από χώρα σε χώρα



Αφαιρούν από τους Ολυμπιονίκες τις άδειες πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Οι Ολυμπιονίκες οι οποίοι έχουν διοριστεί στο Δημόσιο ζητούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική η κυβερνητική απόφαση με την οποία δεν τους παρέχεται πλέον άδεια πρακτορείου προγνωστικών αγώνων ποδοσφαίρου, ενώ όσοι ήδη έχουν λάβει καλούνται να επιλέξουν μεταξύ διορισμού στο  Δημόσιο τομέα και άδειας ΠΡΟΠΟ.



Μια βραδιά αφιερωμένη στους Ολυμπιονίκες στο Ecali Club

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του Εcali Club τους Ολυμπιονίκες της Ελλάδος, με σκοπό να τους ευχαριστήσουν για την προσφορά και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους.

 

της Αρτεμις Μάντη



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τιμά τους Ολυμπιονίκες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, θα μεταβεί στο Ζάππειο Μέγαρο.

Εκεί θα παραστεί στην εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Ρίο 2016».



Ο Τσίπρας υποδέχεται με χαμόγελα και Selfie τους αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας

Τους αθλητές που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα με τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και αυτούς που έκαναν το καλύτερο δυνατό εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, υποδέχτηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 



Μόνο ο Πρόεδρος τιμά τους Ολυμπιονίκες: Το μετάλλιο σας ανήκει γιατί η προσπάθειά σας είναι μοναχική

Το ευχαριστώ όλων των Ελλήνων εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στους Έλληνες Ολυμπιονίκες με τους οποίους συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παυλόπουλος, ο μοναδικός που τίμησε τους Ολυμπιονίκες για την προσπάθειά τους και τις επιδόσεις τους, τόνισε ότι «το μετάλλιο σας ανήκει σε σας γιατί η προσπάθεια σας είναι μοναχική».