Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Στην Ελευσίνα το θηριώδες C-130J των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα σκέφτεται την αγορά του»

Στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας βρίσκεται το θηριώδες αεροσκάφος C-130J, το οποίο λαμβάνει μέρος στην άσκηση «Stolen Cerberus», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία συνεκπαιδεύονται στελέχη των Ελληνικών και Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.



«Ανακαινίζω – Ενοικιάζω»: Πότε θα καταβληθεί η προκαταβολή επιδότησης

Στις 12.500 ανέρχονται οι κενές οικίες και διαμερίσματα ιδιωτών που έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην αγορά ακινήτων, έπειτα από την ανακαίνιση ή την επισκευή τους μέσα από το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Ενοικιάζω».

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να αξιοποιήσουν την επιδότηση του προγράμματος έως 4.000 ευρώ για δαπάνες στις οποίες περιλαμβάνονται υλικά και εργασίες.



Οδυσσέας Αθανασίου: Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2026 οι πρώτοι κάτοικοι θα μένουν στο Ελληνικό

Το έργο του Ελληνικού είναι σύμβολο μιας νέας Ελλάδος που αναγεννάται μετά από την σκληρή δεκαετία του 2010 – 2020, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development Οδυσσέας Αθανασίου σε συνέντευξη του στο Bloomberg.



Xωρίς τέλος το θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη σκοπιά του στη Ρω - Για δολοφονία κάνει λόγο η οικογένεια

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από το πρωινό της 27ης Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό του οπλισμό ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο νησί της Ρω.



Παύλος Μαρινάκης: Σε τρεις κατευθύνσεις η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της ακρίβειας: Οι παρεμβάσεις και το επίδομα μητρότητας - Μια νέα μητέρα παίρνει πλέον €10.000

Τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ξεδίπλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, μιλώντας στο Mega τόνισε πως η κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα και κινείται σε τρεις κατευθύνσεις για την αντιμετώπισή του:



Aποκαλυπτικά τα ευρήματα της έρευνας του Eteron για την εργασιακή επισφάλεια των νέων - Απλήρωτες υπερωρίες και τοξικό εργασιακό περιβάλλον

Με απλήρωτες υπερωρίες, δανεικά και υπό άσχημες εργασιακές συνθήκες τα βγάζουν πέρα οι νέοι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, 1 στους 3 νέους δυσκολεύονται αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες του μήνα και περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα.

Αυτό αποκάλυψε η έρευνα του Eteron με τίτλο «Η εργασιακή επισφάλεια των νέων».