Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες με έναν νεκρό

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/04) στην περιοχή της Μαυροθάλασσας στις Σέρρες.

Περίπου στις 08:30 το πρωί δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιβήρων- Μαυροθάλασσας.



ΥΠΕΞ: Αδιάκριτη καταγραφή με καταγγελίες από ΜΚΟ η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ανακοίνωση σχετικά με έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, εξέδωσε το αντίστοιχο ελληνικό υπουργείο, στην οποία τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για μία αδιάκριτη καταγραφή από καταγγελίες ΜΚΟ, για τις οποίες δεν πραγματοποιείται ανεξάρτητος έλεγχος, χωρίς μάλιστα να έχει ζητηθεί η άποψη της ελληνικής πολιτείας.



Σενάριο για 7,2 Ρίχτερ τη δεύτερη μέρα της μεγάλης αντισεισμικής άσκησης «Μίνωας 2024» στην Κρήτη

Στις 12:00 το μεσημέρι ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της μεγάλης αντισεισμικής άσκησης που πραγματοποιείται στην Κρήτη, με την κωδική ονομασία «Μίνωας 2024», με «σενάριο» σεισμική δόνηση 7,2 Ρίχτερ σε θαλάσσιο χώρο 30 χλμ. βόρεια του Ηρακλείου.



Εννέα συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία

Πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας. Ενδεικτικό είναι πως εννέα άτομα συνελήφθησαν στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και τη Ναύπακτο, για ανάλογες υποθέσεις.



Λιβαδειά: Συνελήφθησαν Βούλγαροι για τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

H Ασφάλεια Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τις αρχές της Βουλγαρίας, εξιχνίασε απάτη που είχε γίνει σε βάρος ηλικιωμένης τον περασμένο Ιανουάριο, ανήμερα των Θεοφανίων.



ΥΠΕΘΑ για φωτιά στα Χανιά: «Δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές στο Ναύσταθμο της Κρήτης»

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), εξέδωσε ανακοίνωση για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε περιοχή κοντά στο Ναύσταυθμο Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα την προληπτική εκκένωση του οικισμού.