Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου μαθητή, μέσα σε σχολείο - Βίντεο

Καθημέρινο φαινόμενο αποτελούν πλέον τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας με θύματα μικρούς μαθητές, με ακόμη ένα να σημειώνεται σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου.

Ένας 14χρονος μαθητής ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν άλλο ανήλικο που περιγράφεται ως εξωσχολικός, υπό το βλέμμα των συμμαθητών του που αντί να βοηθήσουν, παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις εικόνες βίας.



Σκρέκας: Οι έλεγχοι και στα πρατήρια καυσίμων είναι συνεχείς

Μιλώντας σήμερα (Παρασκευή 19/4) στο Κανάλι Ένα 90.4 και τους δημοσιογράφους Γιώργο Σαραντάκο και Βελίκα Καραβάλτσιου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τη διεθνή αύξηση του πετρελαίου, ανέφερε πως οι έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων είναι συνεχείς και «επιβάλλονται σχεδόν κάθε εβδομάδα τα αντίστοιχα πρόστιμα» προκειμένου να προστατευθούν οι καταναλωτές από την αθέμιτη κερδοφορία. Ση



Κακοκαιρία: Ανησυχία από τους μετεωρολόγους για τις επόμενες ώρες

Ήχησαν τα πρώτα 112 στην Ελλάδα για το κύμα κακοκαιρίας που έχει ξεκινήσει να «σφυροκοπά» τις περιοχές της κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, του Βορείου Αιγαίου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.



Άγρια συμπλοκή 19χρονων στον Πύργο: Στο νοσοκομείο αιμόφυρτος o ένας

Ένα άγριο επεισόδιο με πρωταγωνιστές δυο 19χρονους σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα Πύργου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο 19χρονος λογομάχησε με έναν ακόμα 19χρονο, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι δυο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια.



Χατζηδάκης σε Bloomberg – CNBC: «Κλειδί» για Ελλάδα και Ευρώπη η ανταγωνιστικότητα

Λέξη – κλειδί για την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στα τηλεοπτικά δίκτυα του Bloomberg και του CNBC.



Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη: «Αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε σήμερα από την Κωνσταντινούπολη, μετά την προσευχή της Παρασκευής, για τη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 13 Μαΐου τονίζοντας ότι «αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας».