Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Κασιδιάρης: Οι έλληνες δικαστές αποφασίζουν βάσει του νόμου και όχι των επιθυμιών διαδίκων μιας δίκης

Mε ανακοίνωσή της η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη τοποθετείται για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την τυχόν αποφυλάκιση του αναφέροντας μεταξύ άλλων «κάποιοι δικηγόροι νομίζουν ότι με ανακοινώσεις «περί λαϊκής οργής» θα «εκβιάσουν» έντιμους Έλληνες δικαστές να μην εφαρμόσουν τον νόμο για τον εντολέα μου.



Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουνίου 2024 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:



Ανδρουλάκης από Ρέθυμνο: «Απέναντι στα μεγάλα προβλήματα του ΕΣΥ η κυβέρνηση κάνει “μπαλώματα”»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την περιοδεία του στο νομό Ρεθύμνου, το πρωί της Πέμπτης (9/5) επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας στο Σπήλι, το οποίο υπολειτουργεί, καθώς μέρος των κτιριακών του υποδομών έχει κριθεί ακατάλληλο.



Η Φρεγάτα «Ψαρά» θα αντικαταστήσει την Φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα

Σε δύο εβδομάδες έχει προγραμματιστεί να αποπλεύσει από τον ναύσταθμο Σαλαμίνας, η φρεγάτα «Ψαρά», με σκοπό να αντικαταστήσει τη φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα έχοντας ως αποστολή την ασφαλή ναυσιπλοΐα στην περιοχή για τα εμπορικά πλοία από επιθέσεις των ανταρτών Χούθι.



Επίσκεψη της πριγκίπισσας της Ιαπωνίας στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα θα βρεθεί από τις 25 Μαϊου έως την 1η Ιουνίου, η Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής στη χώρα μας.



Μήνυση στο γερμανικό κράτος από τον Γιάνη Βαρουφάκη

Μήνυση στο γερμανικό κράτος από τον Γιάνη Βαρουφάκη. Όπως αναφέρεται από το ΜέΡΑ25 «μόνη τροχοπέδη στον κατήφορο του γερμανικού κράτους προς τον ολοκληρωτισμό οι αγωγές κι οι αγώνες κατά της ανομίας και της καταπάτησης βασικών ελευθεριών».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: