Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026 -

Ελλάδα



Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Τα σενάρια που στοίχησαν τη ζωή στους 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Βίντεο

Το τροχαίο δυστύχημα, που συγκλόνισε την Ελλάδα και στοίχισε τη ζωή σε επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε δρόμο της Ρουμανίας έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.



Τραγωδία στη «Βιολάντα» – Αδερφή θύματος: «Έχουν γίνει ατυχήματα με σπασμένα ή κομμένα δάχτυλα και δεν τα δήλωναν»

Η αδελφή ενός από τα θύματα της τραγωδίας στη μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα», μίλησε το πρωί  σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε ότι «στο νοσοκομείο Τρικάλων, έχουν πάει αρκετά περιστατικά εργατικών ατυχημάτων, με σπασμένα ή κομμένα δάχτυλα και χτυπημένα χέρια, αλλά δεν τα δήλωναν».



Σταματούν τα επιδόματα σε μετανάστες. Χάνεται η άδεια διαμονής όταν κάποιος παραμένει άνεργος

Τη θέση ότι όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα δεν έχει καμία δυνατότητα νομιμοποίησης, επανέλαβε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης, παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο για τη νόμιμη μετανάστευση που συζητείται στη Βουλή.



Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφυγαν με βαν από την Κατερίνη, με προορισμό τη Γαλλία, για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα

Όλη η Ελλάδα πενθεί για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. 

Το βαν στο οποίο επέβαιναν βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, κάνοντας προσπέραση και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

 



Θρίλερ στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης: Δύο γυναίκες νεκρές σε υπόγειο πολυκατοικίας. Η σοκαριστική ομολογία 52χρονου τοξικοεξαρτημένου

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με τις δύο νεκρές γυναίκες που αποκαλύφθηκε στη Μενεμένη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μια 46χρονη και μία 42χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.



Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Τρικάλων: «Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για να παίρνονται μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους τόπους δουλειάς»

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για τη φονική έκρηξη και πυρκαγιά, που κατέληξε στην τραγωδία με πέντε εργαζόμενες γυναίκες, στο εργοστάσιο της εταιρείας Βιολάντα στα Τρίκαλα.