Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ. 18 προσαγωγές
Σε 18 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με μολότοφ που δέχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη χθες, Σάββατο.
Σε 18 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με μολότοφ που δέχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη χθες, Σάββατο.
Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στην πρώτη της ανάρτηση στο Χ το βράδυ του Σαββάτου, έγραψε στα ελληνικά: «Γεια σας, Ελλάδα».
Παράλληλα, εξέφρασε την τιμή της για την άφιξή της στην Αθήνα, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα και οι ΗΠΑ μοιράζονται έναν αδιαίρετο δεσμό.
Τετραμερής ανάμεσα σε Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρο και ΗΠΑ, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για την ενέργεια.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Συνόδου της Σύμπραξης για τη Διατλαντική Συνεργασία για την Ενέργεια (The Partnership for Transatlantic Energy Cooperation/P-TEC), που φιλοξενείται στην Αθήνα με πάνω από 400 συμμετέχοντες.
Οι νέες κάμερες κυκλοφορίας βρίσκονται ήδη σε λειτουργία σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής και εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στην επιτήρηση των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).
Το σύστημα είναι εντελώς αυτοματοποιημένο και καταγράφει σε πραγματικό χρόνο όσους οδηγούς δεν τηρούν τον νόμο.
Θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης έπεσε σε ξενοδοχείο κοντά στην Αράχωβα, 40χρονος ημεδαπός που φέρεται να είχε σχέσεις με την εγχώρια μαφία και ο οποίος είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδελφό του για την δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γ. Καραϊβάζ αλλά και για τη δολοφονία ενός πυγμάχου στο Γαλάτσι και είχε απαλλαχθεί στο δικαστήριο.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το μακελειό που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Βορίζια Ηρακλείου, καθώς ο 39χρονος Φανούρης Καργάκης φέρεται να πυροβόλησε πρώτος.