Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Στην Μεγίστη (Καστελόριζο) ο ΥΠΑΜ Ν.Δένδιας μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ.Χούπη για Ανάσταση και Πάσχα

O YEΘA N. Δένδιας, θα επισκεφτεί το Μεγάλο Σάββατο 4/5/2024 και την Κυριακή του Πάσχα 5/5/2024 το νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης όπου θα επισκεφτεί φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 AΔTE, συνοδευόμενος από τον Aρχηγό ΓEEΘA στρατηγό Δ. Xούπη.



ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα

Ανακοίνωση για το θέμα της ακρίβειας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για το αρνί που δεν είναι ακριβό αλλά… βαρύ.



«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτζιου

«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Ναυσικά Γκράτζιου σε ηλικία 60 ετών.

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε ραδιόφωνα της πόλης (ΕΡΤ, Πανόραμα, FM-100), έχοντας την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Στο νησί της Ναυσικάς», ενώ είχε συνεργαστεί και με αρκετά περιοδικά.



Βόλτες στην παλιά πόλη της Κέρκυρας για τον Σ.Κασσελάκη

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ,, όπου έκανε βόλτες και έβγαλε selfies με τους πολίτες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε, μάλιστα, φωτογραφίες και με Ιταλούς μαθητές ρωτώντας τους πως έφτασαν στην Κέρκυρα με τους μαθητές να απαντούν πως έρχονται από το Μπάρι με πλοίο.



Ορεστιάδα: Ανήλικοι κάπνισαν τσιγάρο από αυτόματο πωλητή και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Χρήση ενός καπνικού προϊόντος με την ουσία τετραϋδροκαναβιφορόλη (THCp) που πωλείται νόμιμα, έκανα δύο ανήλικοι στην Ορεστιάδα αλλά δεν πήγε όπως το περίμεναν καθώς ένιωσαν παραισθήσεις, ταχυκαρδία, ζάλη, εμετούς και στο τέλος έχασαν τις αισθήσεις τους.



Σχεδόν «πρωτιά»: Δεύτερη σε όλη τη Ευρώπη η Ελλάδα σε ποσοστό ανεργίας τον Μάρτιο

Σχεδόν «πρωτιά» σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε η Ελλάδα στην ανεργία τον Μάρτιο του 2024.