Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 -

Ελλάδα



Τη Δευτέρα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο

Το κατώφλι του Εφετείου Αθηνών θα περάσει το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης για τις υποθέσεις τις οποίες έχει κατηγορηθεί.



Από τις Σπέτσες σε εφοπλιστικό πάρτι στην Ύδρα ο Στέφανος Κασσελάκης - Καλεσμένος της φίλης του, Λάρας Σταφυλοπάτη [Εικόνες]

Σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Ύδρας διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου 1/6, ο Στέφανος Κασσελάκης, προσκεκλημένος σε εφοπλιστικό πάρτι.



Κερατσίνι: Συνελήφθη 61χρονος αλλοδαπός που αναζητούνταν από τη Σουηδία -Είχε οπλοστάσιο, απειλούσε πολιτικούς

 

Με το όνομα Άμπου Ανγουάρ και μέσα από δύο λογαριασμούς που είχε στο TikTok, ο 61χρονος Η.Α., υπήκοος Σουηδίας με καταγωγή την Παλαιστίνη, απειλούσε πολιτικούς της Σουηδίας και έλεγε ότι θα απαγάγει και παιδιά.



Συναγερμός στη Μαγνησία: Τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας έφτασαν τα 100 -Ένας ηλικιωμένος σε ΜΕΘ, σπεύδει ο ΕΟΔΥ

Οργή επικρατεί στον Δήμο Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία καθώς τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με γαστρεντερίτιδα, πιθανότατα από το νερό της περιοχής, έχουν ξεπεράσει πλέον τα 100.



Ηράκλειο: «Μπήκα στη θάλασσα, το παιδί ήταν μπρούμυτα αναίσθητο» – Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την τραγωδία με τον 6χρονο Νικόλα

Τα εφιαλτικά λεπτά με τις προσπάθειες των ανθρώπων, προκειμένου να επανέλθει στη ζωή ο 6χρονος Νικόλας από πνιγμό στο λιμάνι της Άρβης στο Ηράκλειο, περιγράφουν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες.



Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέκταση του προγράμματος «Σπίτι μου» για ζευγάρια 40 – 50 ετών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Με το σύνθημα «Σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διακαναλική συνέντευξη τύπου από τα Χανιά, ζήτησε ισχυρό ψήφο στη ΝΔ στις ευρωεκλογές, προκειμένου η κυβέρνηση να συνεχίσει απρόσκοπτα τις αλλαγές για τις οποίες έχει δεσμευτεί και να συγκλίνει περαιτέρω η χώρα με την Ευρώπη.