Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 -

Ελλάδα



Συνεχίζεται η άνοδος της θερμοκρασίας – Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Αύριο Τρίτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με άνοδο της θερμοκρασίας και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στην έξοδο προς λεωφόρο Ηρακλείου – Πότε θα εφαρμοστούν

Aπό το βράδυ της Δευτέρας (03.06.2024) θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδός στη Λ. Ηρακλείου, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Ειδικότερα, η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω βαριάς συντήρησης με αποτέλεσμα να μείνει κλειστή η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.



Τρόμος στη Λάρισα: Βρήκε φίδι στην μπανιέρα του διαμερίσματός του

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας Λαρισαίος μέσα στο σπίτι του, όταν αντίκρισε φίδι μέσα στην μπανιέρα.

Όλα έγιναν πριν μερικές ημέρες στη συνοικία της Φιλιππούπολης και πιο συγκεκριμένα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.

 Σύμφωνα με το Onlarissa o άνδρας είδε ένα μικρό φίδι να ξεπροβάλλει από το σιφόνι της μπανιέρας στην τουαλέτα του διαμερίσματός του.



Καστοριά: «Θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» – Σύλληψη 60χρονου για ενδοοικογενειακή βία

Οι αστυνομικές αρχές της Καστοριάς προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου μετά από καταγγελία της 50χρονης συζύγου του για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.



Επεισοδιακή ληστεία στη Χαλκίδα: Ο δράστης χτύπησε την υπάλληλο του πρατηρίου και άρπαξε την ταμειακή μηχανή

Οι Αρχές εξιχνίασαν την επεισοδιακή ληστεία που είχε σημειωθεί σε ένα πρατήριο άρτου στη Χαλκίδα με δράστη έναν μασκοφόρο, ο οποίος είχε χτυπήσει την υπάλληλο του καταστήματος για να διαφύγει με τα χρήματα που είχε αρπάξει.



Σκυλακάκης: Σημαντικές πρωτοβουλίες για την αύξηση της προστασίας των δασών και των οικισμών απέναντι στην κλιματική αλλαγή

Σημαντικές πρωτοβουλίες του ΥΠΕΝ για την αύξηση της ανθεκτικότητας και της προστασίας των δασικών εκτάσεων της χώρας μας, αλλά και των δασικών οικισμών, απέναντι στις πυρκαγιές, ανακοίνωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.