Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Αναχωρεί το πρώτο «κύμα» των εκδρομέων για τις πασχαλινές διακοπές – Η πρόβλεψη του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Με γεμάτες βαλίτσες ανά χείρας έχουν ήδη ξεκινήσει να αναχωρούν οι εκδρομείς του Πάσχα.

Με χαμόγελα και τις βαλίτσες γεμάτες οι εκδρομείς του Πάσχα εγκαταλείπουν την Αθήνα. Κάποιοι τυχεροί για δύο εβδομάδες.

Το πρώτο κύμα εξόδου για τις πασχαλινές διακοπές, ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα με το κλείσιμο των σχολείων.



Πάτρα: Σοκάρουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά μέσα στο σχολείο

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά μέσα σε σχολείο της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η εγκληματική οργάνωση θησαύριζε τους τελευταίους μήνες, με τα μέλη της να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών με ορμητήριο το σχολείο στην Πάτρα, φτάνοντας στο σημείο να γράφουν ακόμα και τις τιμές στους τοίχους του συγκροτήματος.



Οι δύο Ελλάδες πάντα εδώ

Μια σειρά φαινόμενα του τελευταίου διαστήματος μας υποχρεώνουν να δούμε καλύτερα τις κοινωνικές διεργασίες που εξελίσσονται και να ανησυχήσουμε.

Ιερείς πετούν έξω από ναούς βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ φανατική οπαδός της Νίκης χαστουκίζει βουλευτή της Ν.Δ αφού την «έδειξε» ο ιερέας.



Αθηνά Οικονομάκου: Single και στο Instagram – Η αλλαγή στο προφίλ της μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ένα «refresh» έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, μετά την είδηση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.



Κατολισθήσεις στην Σαντορίνη: «Οι Αρχές πρέπει να λάβουν μέτρα ασφαλείας», λέει ο Λέκκας

Για τα πρόσφατα φαινόμενα κατολισθήσεων στο νησί Θηρασιά απέναντι από τη Σαντορίνη μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο πανεπιστημιακός καθηγητής Τεκτονικής Δυναμικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε χθες το απόγευμα γύρω στις 7 το απόγευμα με επιβάτες σκάφους να καταγράφουν την σκηνή σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.



Κρήτη: Βράχος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο -Τραυματίστηκαν μητέρα και παιδί

Μία σοβαρή περιπέτεια έζησαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί μία μαμά με το παιδί της που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους σε δρόμο στα Χανιά της Κρήτης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-kriti, τμήμα βράχου αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που επέβαινε η μητέρα με το παιδί της, σε δρόμο στα Τοπόλια Χανίων.