Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Χρυσόγονος για Κασσελάκη: Είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια υποπερίπτωση τραμπισμού

Κατά του Στέφανου Κασσελάκη στράφηκε μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος, αποκαλώντας τον «Μαυρογιαλούρο του 2024». «Ο κασσελακισμός είναι μια υποπερίπτωση τραμπισμού» επεσήμανε.



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να διακοπεί δίκη στα δικαστήρια του Βόλου λόγω της δολοφονίας στο Μενίδι

Με ένταση ξεκίνησε η δίκη των Αριστείδη Φραγκιουδάκη και Θωμά Κλημόπουλου στον Βόλο, με τη συνήγορο υπεράσπισης, Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητεί διακοπή.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε τη διακοπή της δίκης, όταν πληροφορήθηκε τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι.



Στο «σφυρί» για 2,5 με 3,5 εκατ. ευρώ η πολυτελής κατοικία Silk Shadow της Μυκόνου

Ο Οίκος Sotheby’s για πρώτη φορά στην ιστορία του προχωρά σε ζωντανή δημοπρασία στο Λονδίνο ελληνικών πολυτελών ακινήτων, με τη συμμετοχή ελληνικής βίλας που βρίσκεται στη Μύκονο.



Τη λήψη μέτρων παράλληλα με τη νομική κατοχύρωση του όρου «γυναικοκτονία» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη λήψη μέτρων παράλληλα με τη νομική κατοχύρωση του όρου «γυναικοκτονία» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την κυβέρνηση, σε ανακοίνωσή του, σχετικά με τη δολοφονία γυναίκας στο Μενίδι.



Κικίλιας: Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας

Στην άσκηση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς με κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που πραγματοποιείται σήμερα σε δασική περιοχή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στου Παπάγου αναφέρεται σε ανάρτηση του στο «X» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.