Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Η κόρη της Φώφης Γεννηματά στηρίζει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Τσούμα

Ανάρτηση για έναν από τους μικρότερους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, τον Γιώργο Τσούμα, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις κάλπες της 9 Ιουνίου έκανε η κόρη της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλία Ντέκα.



Σάμος: Ναυάγιο με λέμβο που μετέφερε μετανάστες, 4 αγνοούμενοι και ένας χωρίς τις αισθήσεις του

Συναγερμός μετά το ναυάγιο δυτικά από το Καρλόβασι στη Σάμο. Η λέμβος που μετέφερε μετανάστες από τα τουρκικά παράλια, άρχισε να βάζει νερά και να βυθίζεται…



Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 42χρονος μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται

Ένας άνδρας συνελήφθη χθες (27/04) στη Θεσσαλονίκη έπειτα από καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται και της ασκούσε σωματική βία.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των ΟΠΚΕ στα ΚΤΕΛ και συνελήφθη, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.



Χανιά: Στέγη Κακοποιημένων Γυναικών -Ο ξενώνας που τις προστατεύει εδώ και 10 χρόνια

Η ιστορία ξεκινάει το 2014... όταν εκείνη την εποχή, αν και ακομη σύμφωνα με τους ειδικούς το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας δεν είχε τόσο σοκαριστικές διαστάσεις, η ανησυχία υπήρχε και οι υπόκωφες κραυγές για βοήθεια από γυναίκες, συντρόφους, μανάδες, έφταναν στα αυτιά και ενεργοποιούσαν τα αντανακλαστικά ανθρώπων στο δήμο Χανίων.



Επέστρεψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην καθημερινότητά της: Διασκέδασε στη Μαρινέλλα με τον σύντροφό της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δύο μήνες μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της διασκέδασε το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα.



Πώς έγινε το φονικό έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι -Η άγρια δολοφονία έχει καταγραφεί από κάμερα

Ξεδιαλύνεται το τοπίο γύρω από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψους του Αμαρουσίου με θύμα έναν 23χρονο θαμώνα και τραυματία έναν 26χρονο.