Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 -

Ελλάδα



Καιρός: Πρόσωρινή ηλιοφάνεια με κατά τόπους αστάθεια. Έρχεται σύστημα με βροχές και νέα πτώση θερμοκρασίας

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα (20/4) με βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και λίγες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία σημειώσει μικρή άνοδο.



Χαϊδάρι: Πτώση 13χρονης μαθήτριας από το μπαλκόνι σχολείου. Υποχώρησε το κάγκελο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου από το Χαϊδάρι, η οποία το πρωί της Δευτέρας έπεσε από μπαλκόνι του σχολικού συγκροτήματος, υπό συνθήκες που ερευνώνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και αποδίδεται σε ατύχημα.



Δικηγόρος 19χρονης: Ο χαμός της μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να «καθαρίσει» το Αργοστόλι κι όλο το νησί από άτομα με παραβατικές συμπεριφορές

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά.

 

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για τον 66χρονο από την Πρέβεζα, ο οποίος έστειλε χρήματα στην 19χρονη Μυρτώ το βράδυ που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά



Ο Αθανάσιος Καββαδάς είναι ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Αθανάσιος Καββαδάς -βουλευτής Λευκάδας- είναι ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.



Ελλάδα – Κύπρος – Ισραήλ – ΗΠΑ τον Ιούνιο στην Ουάσινγκτον: Στην ατζέντα η ενεργειακή ασφάλεια, ο EastMed και η σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο. Βίντεο

Μια νέα συνάντηση τύπου «3+1» (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ + Ηνωμένες Πολιτείες) προγραμματίζεται για τον Ιούνιο στην Ουάσινγκτον.



Κτηνοτρόφοι του νησιού ζητούν να μη θανατωθεί κανένα ζώο και να προχωρήσει άμεσα ο εμβολιασμός των αιγοπροβάτων, κατά το πρότυπο της Κύπρου

Οι κτηνοτρόφοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Έχουν αποκλείσει φορτηγά από το λιμάνι της Μυτιλήνης, καθώς ζητούν χρονοδιάγραμμα για την καταβολή αποζημιώσεων για τον αφθώδη πυρετό, αλλά και την άρση του αποκλεισμού των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ