Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Κρήτη: Βράχος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο -Τραυματίστηκαν μητέρα και παιδί

Μία σοβαρή περιπέτεια έζησαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί μία μαμά με το παιδί της που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους σε δρόμο στα Χανιά της Κρήτης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-kriti, τμήμα βράχου αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που επέβαινε η μητέρα με το παιδί της, σε δρόμο στα Τοπόλια Χανίων.



Η ατυχία του να είσαι μισθωτός στην Ελλάδα: Αυξημένη φορολογία, εισφορές, ακρίβεια ψαλιδίζουν το εισόδημα των νοικοκυριών

Σα να μη φτάνει η τεράστια ακρίβεια που έχει απλωθεί σε όλο το μήκος και το πλάτος της χώρας, οι μισ



Αυξάνεται ο ρυθμός εγγραφών των ψηφοφόρων για την επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές 2024: Πάνω από 157.000 οι εγγραφές - Εκπνέει η προθεσμία αύριο, Μεγάλη Δευτέρα

Ολοένα και αυξάνεται ο ρυθμός εγγραφών των ψηφοφόρων για την επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές 2024, με την προθεσμία να εκπνέει αύριο Μ. Δευτέρα.



Mε μικρές αποκλίσεις "σταθερά" τα τιμολόγια ρεύματος τον Μάιο -"Σύμμαχος" των καταναλωτών οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Σταθεροποίηση των τιμολογίων ρεύματος αναμένεται για το Μάιο με μικρές αποκλίσεις σε σχέση με τον Απρίλιο σύμφωνα με εκτιμήσεις από πηγές των προμηθευτών.

Η μέση τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χρηματιστήριο - βασική συνιστώσα για τον καθορισμό των τιμών λιανικής - κυμαίνεται τον Απρίλιο στα 61 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 67 ευρώ το Μάρτιο και 73 τον Φεβρουάριο.



Σήμερα, Κυριακή των Βαϊων ανοιχτά καταστήματα και σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Ειδικότερα, τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά καθημερινά με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.



Σκηνές φαρ ουέστ με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Μαρούσι έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης:Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από την άγρια συμπλοκή

Σκηνές φαρ ουέστ με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα προς Κυριακή (28.04.24) στο Μαρούσι, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με την άγρια συμπλοκή δύο ανδρών να καταλήγει σε τραγωδία, καθώς ο ένας εκ των δύο υπέκυψε στα τραύματά του.