Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



ΥΠΕΞ: Η Βόρεια Μακεδονία παραβιάζει κατάφωρα τη Συμφωνία των Πρεσπών

Για «κατάφωρη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών» κατηγορεί τη Βόρεια Μακεδονία το υπουργείο Εξωτερικών στον απόηχο της πρωτοφανούς πρόκλησης της νέας προέδρου της χώρας Σιλιάνοφσκα – Ντάβκοβα.



Νεκρός βρέθηκε 47χρονος σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Ο 47χρονος έμενε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αλλά είχε να εμφανιστεί από το Σάββατο. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.



Αγιοι Ανάργυροι: Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα - "Θέλω να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι" ξεσπά ο πατέρας της

Αβάσταχτο είναι το πένθος για την οικογένεια της Κυριακής Γρίβα, η οποία πριν από περίπου ενάμιση μήνα δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της, έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει.



Νύχτα θρίλερ για δύο γυναίκες στη Ραφήνα: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους – Τις χτύπησαν και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή

Τον τρόμο κατά πρόσωπο είδαν το βράδυ του Σαββάτου (11/5) δύο γυναίκες στην Ραφήνα, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην κατοικία που διαμένουν και αφού τις ακινητοποίησαν, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή και εξαφανίστηκαν.



Γραμμή 4 του Μετρό: Ποιοι είναι οι 15 σταθμοί - Χωρίς οδηγούς οι νέοι συρμοί

Περίπου 340 χιλιάδες επιβάτες αναμένεται να εξυπηρετούνται καθημερινά με την Γραμμή 4 του Μετρό η οποία όταν θα ολοκληρωθεί, περίπου το 2029, θα αλλάξει ριζικά το κυκλοφοριακό στην Πρωτεύουσα.



Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, οι ημερομηνίες και τα μαθήματα

Την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία μετά τις μίνι διακοπές του Πάσχα, και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα λήξης του σχολικού έτους αλλά και τις Πανελλήνιες 2024.