Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 -

Ελλάδα



Ανοίγουν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ – Αναλυτικά η διαδικασία

Τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εργαζομένων-ανέργων περιόδου 2024-2025» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).



Γλυφάδα: Καταγγελία για βιασμό σε βάρος ιδιοκτήτη γνωστού bar restaurant

Μια 31χρονη Ελληνίδα κατήγγειλε τον βιασμό της μέσα σε γνωστό bar-restaurant στη Γλυφάδα, από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, με τις αρχές να ερευνούν την καταγγελία.

Η γυναίκα εμφανίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και ανέφερε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας έπεσε θύμα βιασμού από τον ιδιοκτήτη γνωστού bar-restaurant.



Μαρινάκης: Στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας τριετίας ο πληθωρισμός τροφίμων

Ενθαρρυντικά για τη χώρα μας είναι τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν αυτό το μήνα, σχετικά με το μέτωπο της ακρίβειας, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλα τα νοικοκυριά.



Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές είναι υποψήφιες για 40άρι την Τρίτη

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός κατά τη διάρκεια της ημέρας φτάνοντας τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ, συγκεκριμένα την Τρίτη, πιθανότατα να τους ξεπεράσει.

Οι μετεωρολόγοι συγκλίνουν πως δεν μιλάμε για καύσωνα, καθώς το βράδυ η θερμοκρασία θα πέφτει σημαντικά, ωστόσο μέσα στη μέρα η ζέστη θα είναι πολλή.



Καταδίκη τριών πρώην εφοριακών που έκαναν τα στραβά μάτια σε επιχειρηματία

Τρεις εφοριακοί καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 6 και 8 ετών, κατά περίπτωση, καθώς κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για απιστία από κοινού, με τη ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο να προσδιορίζεται σε 184.000 ευρώ.



Youth Pass: Στο ταμείο σήμερα οι νέοι για τα 150 ευρώ – Πού μπορεί να εξαργυρωθεί το ποσό

Πληρώνεται σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου, το Youth Pass ύψους 150 ευρώ, στους δικαιούχους ηλικίας 18 και 19 ετών, που φέτος θα ξεπεράσουν τις 145.000. Η πληρωμή αυτή αφορά τους δυνητικά δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση μέχρι τις 15 Μαΐου στο https://vouchers.gov.gr/youthpass με τους κωδικούς του taxisnet.