Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2026 -

Ελλάδα



Δολοφονία ελεγκτή στη Γερμανία: Σύρος που μπήκε στην Ελλάδα παράνομα και όχι Έλληνας, είναι ο δράστης. Το όνομα του είναι Μουσταφά Ασλάν

Σύρος ισλαμιστής που μπήκε στην Ελλάδα παράνομα και του έδωσαν ελληνικό διαβατήριο είναι ο δήθεν «Έλληνας δολοφόνος» στην Γερμανία.

Το πραγματικό όνομα είναι Μουσταφά Ασλάν και είναι αυτός που σκότωσε τον ελεγκτή του τρένου.



Ο αξιωματικός είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες, που αφορούν την εθνική ασφάλεια, την άμυνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας

Μία πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας, στην οποία εμπλέκεται ανώτερος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, ήρθε στη δημοσιότητα.

Ο 50χρονος άνδρας που παρακολουθούταν από την ΕΥΠ, φέρεται ότι έδινε διαβαθμισμένες και άκρως απόρρητες πληροφορίες σε χώρα εκτός ΝΑΤΟ και συγκεκριμένα στην Κίνα.



Έρευνες για τρίτο 24ωρο για αγνοούμενους στη Χίο – Αναμένεται το πόρισμα για τις αιτίες θανάτου των 15

Ολοκληρώθηκαν χθες οι σχετικές έρευνες από τους ιατροδικαστές και αναμένεται να κατατεθεί επίσημα το πόρισμα για τις αιτίες θανάτου των 15 προσφύγων – μεταναστών, στη θαλάσσια περιοχή της Χίου.



Την ανάκληση παρτίδων βρεφικού γάλακτος της Nestle αποφάσισε ο ΕΟΦ – «Να μη το χρησιμοποιουν», καλεί τους γονείς

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), μετά από αρκετά περιστατικά δηλητηριάσεων που έχουν αναφερθεί στο εξωτερικό,αποφάσισε την ανάκληση παρτίδων βρεφικού γάλακτος, κατόπιν ενημέρωσης από την εταιρεία Nestlé, λόγω της πρόσφατης εξέλιξης/αλλαγής στη μεθοδολογία ανάλυσης της cereulide (κερεουλίδης) και της θέσπισης νέου ορίου ανίχνευσης από την Eυρωπαϊκ



Υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας: Ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης ο ανώτερος αξιωματικός – Φέρεται να προσπαθούσε να στρατολογήσει κι άλλους

Σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας, στην οποία εμπλέκεται ανώτερος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκαλύφθηκε χτες. Ο αξιωματικός παρακαλουθούταν από την ΕΥΠ και φέρεται ότι έδινε διαβαθμισμένες και άκρως απόρρητες πληροφορίες σε χώρα εκτός ΝΑΤΟ και συγκεκριμένα στην Κίνα.



Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά λόγω παμπειραϊκής απεργίας – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται

Δεμένα παραμένουν από το πρωί της Παρασκευής τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω της παμπειραϊκής απεργίας στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι. Η κινητοποίηση ισχύει για όλο το εικοσιτετράωρο, από τα μεσάνυχτα μέχρι τα μεσάνυχτα, και αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων.