Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Εννέα συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία

Πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας. Ενδεικτικό είναι πως εννέα άτομα συνελήφθησαν στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και τη Ναύπακτο, για ανάλογες υποθέσεις.



Λιβαδειά: Συνελήφθησαν Βούλγαροι για τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

H Ασφάλεια Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τις αρχές της Βουλγαρίας, εξιχνίασε απάτη που είχε γίνει σε βάρος ηλικιωμένης τον περασμένο Ιανουάριο, ανήμερα των Θεοφανίων.



ΥΠΕΘΑ για φωτιά στα Χανιά: «Δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές στο Ναύσταθμο της Κρήτης»

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), εξέδωσε ανακοίνωση για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε περιοχή κοντά στο Ναύσταυθμο Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα την προληπτική εκκένωση του οικισμού.



Πληρώνονται σήμερα αποζημιώσεις 38,5 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο για την κακοκαιρία Daniel

Σήμερα θα καταβληθούν αποζημιώσεις ύψους 38,5 εκατ. ευρώ σε 6.412 δικαιούχους στις Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου και ορισμένων άλλων περιοχών τις χώρας από τον ΕΛΓΑ.



Την Πέμπτη ξεκινάει η καταβολή των συντάξεων Μαΐου – Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Την Πέμπτη 25 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Μαΐου στους λογαριασμούς των δικαιούχων, ενώ η επόμενη πληρωμή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Η τρίτη πληρωμή θα γίνει την Τρίτη 30 Απριλίου και θα αφορά τις συντάξει ανασφαλίστων υπερηλίκων (ΟΠΕΚΑ)

Πιο αναλυτικά οι πληρωμές σε κάθε μία από τις παραπάνω ημερομηνία έχουν ως εξής:



Βίντεο από την ανατροπή της μπετονιέρας στο Χαϊδάρι

Η στιγμή που ανατρέπεται η μπετονιέρα στο Χαϊδάρι, το πρωί της Τρίτης, έχει καταγραφεί σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok. Σύμφωνα με τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανατροπή γίνεται σε μια αριστερή στροφή, την οποία ο οδηγός της νταλίκας, σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο, πήρε με μεγάλη ταχύτητα.