Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Ντειβιντ Κάμερον



Είδηση-βόμβα στη Βρετανία: Παραιτείται και από βουλευτής ο Ντέιβιντ Κάμερον

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, θα παραιτηθεί τελικά (και) από τη θέση του βουλευτή των Συντηρητικών, παρά την αρχική του πρόθεση να διατηρήσει αυτήν του την ιδιότητα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.



Panama Papers: Ο Ντείβιντ Κάμερον δημοσιεύει τις φορολογικές του δηλώσεις

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει στους Βρετανούς πολίτες πως δεν σχετίζεται με λογαριασμούς off shore , ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον  δημοσίευσε τις φορολογικές του δηλώσεις.



Σύνοδος Κορυφής: Ποια είναι τα "πηγαδάκια" των ηγετών και που κολλάει η συμφωνία;

Η συνάντηση των τεσσάρων ηγετών γίνεται για τη Λιβύη καθώς ο πρωθυπουργόςτης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον φέρεται να επιζητά επέκτατη της ναυτικής αποστολής της Ε.Ε. στη Λιβύη, αναφέρουν βρετανικές πηγές. Νωρίτερα, η Μέρκελ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.



Βρετανός πρωθυπουργός για Βαρουφάκη: Ήταν ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ που άφησε πίσω του συντρίμμια

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως ο Γιάννης Βαρουφάκης προσελήφθη ως συμβουλος στο Εργατικό κόμμα. 

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο βρετανικό κοινοβούλιο, ο κ. Κάμερον σχολίασε το γεγονός πως ο κ. Βαρουφάκης θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οικονομικά θέματα στο Εργατικό Κόμμα.



Κάμερον: Το δημοψήφισμα για την παραμονή στην Ε.Ε θα γίνει στις 23 Ιουνίου

Στις 23 Ιουνίου θα λάβει χώρα το  δημοψήφισμα για την παραμονή  ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαική Ένωση, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.  

 



Διχάζει τους Ευρωπαίους ηγέτες ο Βρετανός πρωθυπουργός - Στρατόπεδα υπερ και κατά του Brexit

Με τη Βρετανία και τον Ντέιβιντ Κάμερον να αποτελούν το  επίκεντρο στην ατζέντα θεματών της Συνόδου Κορυφής , οι ευρωπαίοι ηγέτες αδυνατούν να συγκλίνουν στη συζήτηση των υπό εξέταση αιτημάτων που έχει υποβάλλει ο Βρετανός πρωθυπουργός, ώστε να αποτρέψει το Brexit.