Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Νίκος Παππάς



Πέτρος Παππάς για όσα είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς: Δεν βοηθάνε αυτές οι ακραίες δηλώσεις

Εγώ θα ήθελα να ακούσω τον ιστορικό μας ηγέτη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει τις απόψεις αυτές τις οποίες κατέθεσε, στο πλαίσιο και της συζήτησης που πρέπει να γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και που γίνεται, για τα λάθη τα οποία έγιναν στο παρελθόν, ακριβώς για να δείξουμε στην κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα νέο κόμμα, έχει αναγνωρίσει τις όποιες αστοχίες, όπως όλα τα κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάν



Παππάς: Όταν τα λεφτά περισσεύουν, δίνουμε εκεί που υπάρχει ανάγκη

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδείξει ότι όταν τα λεφτά περισσεύουν -και περισσεύουν γιατί μετά από πολλά χρόνια η οικονομία είναι τακτοποιημένη- κοιτάει να δώσει εκεί όπου υπάρχει ανάγκη», ήταν το μήνυμα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, εξαίροντας την παροχολογία της κυβέρνησης με αφορμή και τη 13η σύνταξη, η οποία πιστώνεται σήμερα το απόγευμα στους συνταξιούχους.



Σε αναταραχή ο Παναθηναϊκός: Σοβαρός τραυματισμός Νίκου Παππά

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού υπέστη ρήξη χιαστών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για Τελ Αβίβ. Σε πανικό βρίσκονται στον Παναθηναϊκό με τον τραυματισμό του Νίκου Παππά. Ο Έλληνας παίκτης στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για Τελ Αβίβ και τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την Μακάμπι, υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.



«Στοχευμένη η διάρρηξη του σπιτιού μου», λέει ο Στέλιος Παππάς

Για «στοχευμένη παρέμβαση» με σκοπό να βάλει εμπόδια στη διαδικασία της εκκαθάρισης (του οργανισμού), κάνει λόγο ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Στέλιος Παππάς, σε γραπτή δήλωσή του, με αφορμή τη διάρρηξη του σπιτιού του, που έγινε χθες το βράδυ, κατά την οποία εκλάπη μόνο ο φορητός υπολογιστής του.



Παππάς: Στην ΕΡΤ έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης κατά της διαπλοκής

«Κάποια κέντρα ενοχλούνται που στην περίπτωση της ΕΡΤ έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης κατά της διαπλοκής», τόνισε ο Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 984».



Ο Γιώργος Φλωρεντής αποκαλύπτει ποιες συμφωνίες υπεγράφησαν στην τριμερή Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ.