Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΝΕΚΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ



Θρίλερ στον Γέρακα με νεκρό οδηγό

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στον Γέρακα από το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.



Θρήνος: Οδηγός καρφώθηκε σε κολόνα

Τραγικό θάνατο βρήκε 72χρονος, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής..

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, το δυστύχημα έγινε στο 81ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολόνα φωτισμού.



"Δεν πρόλαβα να σε χορτάσω, καρδιά μου"! Σπαράζει η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Συγγρού

Γνωστός επιχειρηματίας της Νέας Σμύρνης ήταν ο 32χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη λεωφόρο Συγγρού.

 

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα και αναπάντεχα έφυγε από κοντά τους ο αγαπημένος τους Γιώργος Πανάγος.



Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 33χρονος οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού, στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

 

Σύμφωνα με την τροχαία, το αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς την Αθήνα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε επάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα.



Τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκρός οδηγός μετά την πτώση ΙΧ στη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της Ιχθυόσκαλας στη Χαλκίδα 59χρονος οδηγός, όταν το IX αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη θάλασσα.



Φωκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό τον 53χρόνο οδηγό έγινε λίγο πριν τις 16:00 στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας και συγκεκριμένα στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιτέας.

Ι.Χ. αυτοκίνητου εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έπεσε στο κενό. Όπως βλέπετε στην εικόνα το αυτοκίνητο βρέθηκε από ύψος περίπου 20 μέτρα μέσα στην θάλασσα.