Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 -

νεκρών



Χάος χωρίς τέλος με τον αριθμό νεκρών και αγνοουμένων - Η τελευταία ενημέρωση

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της ασύλληπτη τραγωδία της περασμένης Δευτέρας στην Ανατολική Αττική, αφού συνεχώς προσθαφαιρούνται ονόματα και αριθμοί στους καταλόγους των νεκρών, των αγνοουμένων αλλά και των τραυματιών.



Αγνοείται πεζοπόρος στο φαράγγι των Νεκρών - Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σητείας βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη διάσωση ενός 74χρονου άνδρα που είχε πάει για πεζοπορία μαζί με τη σύζυγό του στο Φαράγγι της Ζάκρου, η αλλιώς στο φαράγγι των Νεκρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του ηλικιωμένου Γάλλου, ενημέρωσε την Πυροσβεστική γύρω στισ 14.40 ότι έχασε τον σύζυγό της ενώ περπατούσαν.



Στους δέκα ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη

Ένας ακόμη νεκρός προστέθηκε αυτήν την εβδομάδα στα θύματα της εποχικής γρίπης. Σύμφωνα με την έκθεση του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά δέκα άνθρωποι έχουν καταλήξει λόγω επιπλοκών που εμφάνισαν μετά τη νόσησή τους με γρίπη.



Παρουσία Ερντογάν οι κηδείες των πρώτων πέντε νεκρών αστυνομικών

Στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη έγινε το μεσημέρι της Κυριακής η κηδεία των πρώτων πέντε από τους συνολικά τριάντα νεκρών αστυνομικών από τη διπλή έκρηξη το βράδυ του Σαββάτου έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ.



Υεμένη: Απολογισμός 71 νεκρών και 98 τραυματιών από την επίθεση αυτοκτονίας

Τουλάχιστον 71 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 98 τραυματίστηκαν σήμερα στο Άντεν.

Νέο μακελειό σε επίθεση αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους με στόχο νεοσύλλεκτους των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης που μάχονται ταυτόχρονα εναντίον των σιιτών ανταρτών και των σουνιτών τζιχαντιστών.



Καραμέρος: «Η αποτέφρωση των νεκρών είναι ζήτημα ελεύθερης επιλογής»

Με τον Προέδρο της Επιτροπής για το δικαίωμα της αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα, Αντώνη Αλακιώτη συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αλακιώτης έθεσε στον Αντιπεριφερειάρχη την ανάγκη δημιουργίας χώρου καύσης νεκρών, μια πρακτική που τυγχάνει μεγάλης προτίμησης σε παγκόσμια κλίμακα.