Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

νεκρά παιδιά



Έξι νεκροί από φωτιά στην Ελβετία – Υπάρχουν και παιδιά μεταξύ των θυμάτων



Ινδία: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με επιβατικό συρμό. Νεκρά 13 παιδιά

Δεκατρία παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα όταν τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο σε αφρούρητη σιδηροδρομική διάβαση στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Ούταρ Πραντές, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.



Νεκρά παιδιά σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, χτυπήθηκαν σχολεία

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι, ανάμεσά τους και επτά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικές επιδρομές σήμερα στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



Συρία: 11 παιδιά σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή - Εριξαν βαρέλια με εκρηκτικές ύλες

Τουλάχιστον 11 παιδιά και τέσσερις γυναίκες σκοτώθηκαν σήμερα σε μια αεροπορική επιδρομή κατά την οποία ερρίφθησαν βαρέλια με εκρηκτικές ύλες από ελικόπτερα του συριακού στρατού εναντίον μιας συνοικίας που ελέγχουν αντάρτες στο νότιο Χαλέπι, γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



Σοκ! Βρέθηκαν νεκρά παιδιά μέσα σε καταψύκτη...

Τα πέντε παιδιά από τοΚακάμας της Νότιας Αφρικής ήταν ξαδερφάκια, ηλικίας από τριών μέχρι επτά ετών

Πέντε μικρά παιδιά από την πόλη Κακάμας της Νότιας Αφρικής βρέθηκαν νεκρά την Τρίτη στο εσωτερικό ενός παλιού καταψύκτη, ο οποίος ήταν σπασμένος και εκτός λειτουργίας.



Νέο προσφυγικό ναυάγιο στις τουρκικές ακτές, επτά παιδιά μεταξύ των 14 νεκρών

Τουλάχιστον 14 πρόσφυγες, ανάμεσά τους επτά παιδιά, πνίγηκαν στα ανοικτά των τουρκικών ακτών όταν βυθίστηκε το σκάφος με το οποίο σκόπευαν να πάνε στη Λέσβο. 

Διασώθηκαν 27 άτομα και οι τουρκικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για άλλους επιβαίνοντες.