Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Νέα Δημοκρατία



Φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άγιο Όρος σε νεαρή ηλικία

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να επισκέπτεται το Άγιο Όρος σε νεαρή ηλικία.



Γεωργιάδης για Ελληνικό: Ξεκινούν τα έργα εντός του 2019

Μέσα στον Αύγουστο κατατίθεται στη Βουλή από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων το σχέδιο νόμου για το outsourcing, με στόχο να «τρέξουν» το ταχύτερο δυνατό οι επενδύσεις, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.



Την έδρα στη Β΄Αθηνών κρατά ο Μητσοτάκης - Στη Βουλή μπαίνει ο Τραγάκης

Την έδρα στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών επιλέγει να κρατήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη απόφαση του νέου πρωθυπουργού ήταν κάτι που θεωρείτο σίγουρο, καθώς εκλεγόταν παραδοσιακά στη Β' Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μάλιστα, είχε αναφέρει ότι αισθάνεται βουλευτής Β' Αθηνών.



Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ο Πολάκης αφήνει εκτός βουλής τον Σταθάκη

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του συζητήθηκε πολύ κυρίως για αρνητικούς λόγους, ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι παίρνει τη μία έδρα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έχει μέχρι στιγμής 4567 σταυρούς κάτι που σημαίνει ότι μένει εκτός Βουλής ο επίσης πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης (4017).



Τα πρόσωπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη - Ποιοι και σε ποια υπουργεία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος και μάλιστα με ισχυρή αυτοδυναμία όπως δείχνουν τα αποτελέσματα.



Εθνικές εκλογές 2019: Ο μισός πληθυσμός στη Γαύδο δεν ψήφισε

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο εκλογικό τμήμα της Γαύδου με την αποχή να φτάνει το 52,65% καθώς πάνω από τους μισούς φαίνεται να μην πήγε να ψηφίσει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Κρήτης από τους 226 εγγεγραμμένους ψήφισαν μόλις 107 άτομα με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να είναι 105.