Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Την ίδρυση Σχολής Πέτρας και Παραδοσιακών Μορφών Δόμησης εξήγγειλε η Λ. Μενδώνη

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη παρευρέθηκε, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στην εκδήλωση για τη δημιουργία «Σχολής Πέτρας και Παραδοσιακών Μορφών Δόμησης» στην κοινότητα Πενταλόφου Κοζάνης, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΥΠΠΟ.



Σε βραβεύσεις μαθητών και δημοσιογράφων σήμερα η ΠτΔ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σήμερα 20 Μαΐου:

- στις 12:00, θα μεταβεί στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής για να παραστεί στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών όλης της χώρας «Οι Πρώτοι των Πρώτων», στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπροστά για την παιδεία» της Τράπεζας Eurobank



Ιστορική πρωτιά ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ

Ψήφος εμπιστοσύνης των Μηχανικών στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, στις πράσινες και ψηφιακές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί και προωθεί το ΤΕΕ, με ταυτόχρονη εντολή ολοκλήρωσης και εφαρμογής τους, για την αναβάθμιση του επαγγέλματος του Μηχανικού και του ΤΕΕ, είναι το κεντρικό μήνυμα των εκλογών του ΤΕΕ της 19ης Μαΐου 2024.

 



Συνάντηση του Γ. Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Shoukry θα έχει σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 12 μ.μ. ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.



Φορο-έλεγχοι με νέα εργαλεία: POS, κάμερες και καταγγελίες

Φέτος, με την ενεργοποίηση νέων παρεμβάσεων, όπως διασύνδεση ταμειακών με POS, κατάργηση μετρητών στις αγοραπωλησίες ακινήτων, μέτρα για βραχυχρόνιες μισθώσεις και το νέο καθεστώς φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, η κυβέρνηση προβλέπει ότι θα εισπράξει επιπλέον τουλάχιστον 500 εκατ.



Καιρός: Επιμένει η αφρικανική σκόνη – Τοπικές βροχές και 34αρια τη Δευτέρα

Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη θα μας ταλαιπωρεί η αφρικανική σκόνη ενώ σήμερα Δεύτερα αναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας που κατά τόπους θα φτάσει ακόμη και τους 34 βαθμούς.