Τρίτη 14 Απριλίου 2026 -

Ελλάδα



Χακάν Φιντάν: Η συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ «φέρνει προβλήματα και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πόλεμο»

Μετά την απάντηση του Ελληνικού ΥΠΕΞ και η Κύπρος έδωσε τη δική της απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν, για τη συνεργασία της Ελλάδας και της Κύπρου με το Ισραήλ.



Το μήνυμα του υφυπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία: «Εμείς δεν απειλούμε κανέναν και δεν δεχόμαστε απειλές από κανέναν». Βίντεο

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Λοβέρδος, σχολιάζοντας την επιθετική ρητορική του Χακάν Φιντάν και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι η Ελλάδα κινείται με γνώμονα το διεθνές δίκαιο, ενισχύει την άμυνά της και δεν έχει επιθετικές βλέψεις.



Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο και κατάφερε να επαναφέρει τον ανήλικο

Σοκ προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού με ανήλικους, σε πλατεία νησιού των Κυκλάδων.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:



Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη σπιτιού που έπεφταν μπαλοθιές

Στη σύλληψη ενός νεαρού στο Ρέθυμνο προχώρησαν χτες Δευτέρα του Πάσχα (13/4), οι αστυνομικές Αρχές για τα παραπτώματα περί άσκοπων πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια οικογενειακής μάζωξης ανήμερα του Πάσχα, στην οικία του 33χρονου σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, έγινε ρίψη άσκοπών πυροβολισμών (μπαλοθιές).



Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ

Με το τέλος της πασχαλινής περιόδου – που η κατάσταση στα ράφια και στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ λίγο–πολύ κινήθηκε ομαλά, παρά τους φόβους που είχαν εκδηλωθεί – η  αγορά εισέρχεται στη ζώνη «υψηλού κινδύνου»! Μετά από έξι εβδομάδες πολέμου στη Μέση Ανατολή και την κατάρρευση των τελευταίων ειρηνευτικών συνομιλιών, το διεθνές περιβάλλον ξαναγίνεται ζοφερό.



Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass

Ανεβαίνει ξανά το κόστος στα καύσιμα με το Fuel Pass – όπως λένε οδηγοί – να… κάηκε σε ένα γέμισμα.

Την αύξηση την κατάλαβαν για τα καλά οι εκδρομείς του Πάσχα καθώς σε αρκετά νησιά οι τιμές ξεπέρασαν τα 2,20 ευρώ το λίτρο.

Οι βενζινοπώλες μάλιστα προειδοποιούν για νέες αυξήσεις τις επόμενες ημέρες, λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή.