Κυριακή 09 Ιουνίου 2024 -

Ελλάδα



Ρόδος: Το beach bar απομάκρυνε τις ξαπλώστρες που ήταν μέσα στη θάλασσα (φωτογραφίες και βίντεο)

Ο χώρος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Ρόδου που παράνομα είχε καταληφθεί από ξαπλώστρες και μεταλλικές κατασκευές τόσο στην παραλία όσο και εντός της θάλασσας απελευθερώθηκε και πλέον είναι προσβάσιμος για ελεύθερη χρήση από τους πολίτες.



Μεθώνη: Η μεσαιωνική πολιτεία με το οκταγωνικό Μπούρτζι

Η Μεθώνη είναι κωμόπολη του Νομού Μεσσηνίας στην Πελοπόννησο, ενώ ανήκει διοικητικά στον δήμο Πύλου – Νέστορος.



Τα επόμενα σχέδια για τις νέες επεκτάσεις του Mετρό: Πού δημιουργούνται σταθμοί

Σε εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός για τις επεκτάσεις του Μετρό. Οι διαδικασίες για το έργο της επέκτασης της γραμμής 2 του Μετρό προς Ίλιον προχωράνε. Το έργο προκηρύχθηκε μαζί με την επέκταση του αμαξοστασίου του Ελαιώνα. 



Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων - Ένας 16χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων εκτυλίχτηκε έξω από λύκειο στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Οι ανήλικοι μαθητές είχαν δώσει «ραντεβού» το βράδυ της Παρασκευής για να λύσουν τις διαφορές τους.

Μια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 16χρονου ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.



Η τριμηνιαία ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ξεπέρασε ΟΟΣΑ, ΕΕ, Ευρωζώνη και G7

Με υψηλό ρυθμό κινείται η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σε επίπεδο α’ τριμήνου 2024, συγκριτικά με το μέσο όρο των χωρών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωζώνης, καθώς και των G7.



Μαρίνα Ψάλτη: «Ο θάνατος του Γιάννη Φέρτη ήταν μία φρικτή ανακούφιση, είπα “Ας φύγει”»

«Επέλεξα να μην βγαίνω δημόσια και καλά έκανα που έλεγα ψέματα για την υγεία του Γιάννη Φέρτη», είπε η Μαρίνα Ψάλτη αναφορικά με τον πρόσφατο θάνατο του συζύγου της.