Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Politico: «Το Βερολίνο δεν καταλαβαίνει γιατί η Αθήνα δεν θα ενισχύσει το Κίεβο με πυραύλους»

Το Politico αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι το Βερολίνο δεν καταλαβαίνει γιατί η Αθήνα δεν θα ενισχύσει το Κίεβο με πυραύλους.

Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Μπόρις Πιστόριους δήλωσε πρόσφατα ότι «αναμένει» από τις χώρες που διαθέτουν αποθέματα πυραυλικών συστημάτων να βοηθήσουν την Ουκρανία που δέχεται με αμείωτη ένταση ρωσικά πυρά από τον Φεβρουάριο του 2022.



Βρετανίδα επιτέθηκε σε δύο άτομα σε κεντρικό πάρκο του Ηρακλείου

Μία 55χρονη Βρετανίδα επιτέθηκε σε δύο άτομα στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου στο Ηράκλειο. 

Πιο συγκεκριμένα, η 55χρονη με τη χρήση ενός αιχμηρού αντικειμένου – πιθανότατα μαχαιριού – τραυμάτισε στο λαιμό έναν 48χρονο άνδρα και μία 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και έκτοτε παραμένει άφαντη.



ΑΑΔΕ: Πάνω από 15.000 φιάλες ποτών με παραποιημένες συσκευασίες δεσμεύτηκαν στο λιμάνι του Πειραιά

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση αλκοολούχων ποτών σε παραποιημένες συσκευασίες προχώρησαν τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κατόπιν ανάλυσης κινδύνου, σε δυο εμπορευματοκιβώτια προερχόμενα από τον Λίβανο και με τελικούς προορισμούς την Ολλανδία και Μεγάλη Βρετανία.



Χαρδαλιάς: Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια

Αυτοψία σε έργα οδοποιίας που εκτελούνται στον Δήμο Πεντέλης, στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, πραγματοποίησε χθες το βράδυ, Πέμπτη 25 Απριλίου, ο περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς.



Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ: Οι γιατροί στο «Αττικόν» είναι διεθνώς καταξιωμένοι, παρέχουν υψηλό επίπεδο φροντίδας σε όλους

Τη στήριξή της στους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν» παρέχει η Διοίκηση της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μετά το θέμα που προέκυψε από τις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου.



Βορίδης: Ζητάμε ισχυρό μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση για να συνεχίσει το έργο της

Το προεκλογικό κλίμα και τα μεγάλα επίδικα της ευρωκάλπης, όπως επίσης το πρόσφατο επεισόδιο βιαιοπραγίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας.