Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Αυτοκίνητα: Με σάρωση πινακίδων ο έλεγχος για παράνομη κυκλοφορία – Ποιοι οδηγοί «φλερτάρουν» με πρόστιμο 10.000 ευρώ

Με σαρωτές πινακίδων στα διόδια ή σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου με χρήση κινητών συσκευών σάρωσης, θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός οχημάτων τα οποία ενώ έχουν τεθεί σε κατάσταση ακινησίας κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους.



ΥΠΕΘΟ: «Λίφτινγκ» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων – Οι οκτώ παρεμβάσεις για απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών αξιοποίησης κονδυλίων

Οκτώ παρεμβάσεις οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν ριζικά το πλαίσιο διαχείρισης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), προωθεί με νομοσχέδιο το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.



Πούλμαν έπεσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Λαυρίου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της Παιανίας, όταν οδηγός πούλμαν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο, ενώ από τύχη εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος πεζός.



Ν. Δένδιας: Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι να μην ανακοπεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Κιλκίς επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ως συντονιστής του κόμματός της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία για τις ευρωεκλογές.

"To κύριο ζήτημα είναι να μην υποτιμήσουμε την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Για εμάς, στη Νέα Δημοκρατία, η Κεντρική Μακεδονία και οι νομοί της είναι η πηγή της δύναμής μας.



Στ. Κασσελάκης για Συμφωνία των Πρεσπών: Η ΝΔ έπαιξε στα ζάρια ένα εθνικό θέμα για μερικές χιλιάδες ακροδεξιές ψήφους

Με ανάρτηση – βίντεο 65 δευτερολέπτων ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στη Συμφωνία των Πρεσπών και παραθέτοντας παλαιότερες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη κάνει λόγο για πολιτική απάτη της Νέας Δημοκρατίας.



Κ. Μητσοτάκης: Παράνομη και ανεπίτρεπη η πρωτοβουλία της Σιλιάνοφσκα – Δεν θα δεχτούμε παρόμοια ολισθήματα

Με έντονο τρόπο εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την αποδοκιμασία της Ελλάδας για τη στάση και τις ενέργειες της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιανόφσκα, η οποία ορκίστηκε στο όνομα της «Μακεδονίας» και όχι στη «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» όπως προβλέπεται από την Συμφωνία των Πρεσπών.