Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Τέμπη: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των υπευθύνων για το μπάζωμα – Τι αναφέρει η Αντεισαγγελέας

Δεκαπέντε μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, νέα τροπή παίρνει η δικαστική διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, μετά την απόφαση της Αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας, Αικατερίνης Μάτση, να κάνει δεκτή την προσφυγή του Παύλου Ασλανίδη, (πατέρα θύματος) κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας, θέμα που είχε αναδείξει το in.



Επιστολική ψήφος: Τελευταία ευκαιρία για αίτηση – Αναλυτικά η διαδικασία

Λήγει σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (29/4), η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την επιστολική ψήφο. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 23:59 σήμερα, ώρα Ελλάδας. Οι κάτοικοι του εξωτερικού για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως θα πρέπει να λάβουν υπόψη τη διαφορά ώρας του τόπου διαμονής με τη χώρα καταγωγής τους.



Καιρός σήμερα: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στη Θράκη, τη Βόρεια Κρήτη και από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη και πιθανώς στη βόρεια Κρήτη και την Εύβοια. 



Η κόρη της Φώφης Γεννηματά στηρίζει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Τσούμα

Ανάρτηση για έναν από τους μικρότερους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, τον Γιώργο Τσούμα, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις κάλπες της 9 Ιουνίου έκανε η κόρη της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλία Ντέκα.



Σάμος: Ναυάγιο με λέμβο που μετέφερε μετανάστες, 4 αγνοούμενοι και ένας χωρίς τις αισθήσεις του

Συναγερμός μετά το ναυάγιο δυτικά από το Καρλόβασι στη Σάμο. Η λέμβος που μετέφερε μετανάστες από τα τουρκικά παράλια, άρχισε να βάζει νερά και να βυθίζεται…



Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 42χρονος μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται

Ένας άνδρας συνελήφθη χθες (27/04) στη Θεσσαλονίκη έπειτα από καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται και της ασκούσε σωματική βία.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των ΟΠΚΕ στα ΚΤΕΛ και συνελήφθη, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.