Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

μηλα



Γιατί δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξεφλουδίζετε το μήλο

Είναι γνωστό πόσο καλό κάνει ένα μήλο την ημέρα στην υγεία μας. τα οφέλη του όμως είναι ακόμη μεγαλύτερα εάν δεν το ξεφλουδίζουμε.

Δείτε γιατί!
1. Η φλούδα περιέχει τις περισσότερες φυτικές ίνες



Μήλα: Γιατί είναι απαραίτητα για την υγεία της καρδιάς

Τα μήλα είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και όπως έχει δείξει η επιστημονική έρευνα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό, βοηθούν τη λειτουργία του εντέρου, προστατεύουν την όραση και μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και κάποιων μορφών καρκίνου.

Σύμφωνα με μελέτη η καθημερινή κατανάλωση μήλων είναι ευεργετική και για την υγεία της καρδιάς.



Λεπτή τάρτα μήλου με κανέλα

Είναι η καλύτερη συνταγή για τάρτα μήλου γιατί αποφεύγετε το περιττό αλεύρι στη ζύμη.

Αγοράστε ζουμερά μήλα εποχής και καλό βούτυρο για την συνταγή σας. Στη ζύμη προτείνω να προσθέσετε και ψίχα αμυγδάλου, για εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Υλικά για την ζύμη



Δέσμευση 2.380 κιλών μήλων σε επιχείρηση του Πειραιά

Στη δέσμευση μήλων αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 2.380 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. 



Δέσμευση 5 τόνων αχλαδιών και μήλων αγνώστου προελεύσεως

Στη δέσμευση αχλαδιών και μήλων αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 5.119 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.



Δέσμευση 5 τόνων αχλαδιών και μήλων αγνώστου προελεύσεως σε επιχείρηση στου Ρέντη

Στη δέσμευση αχλαδιών και μήλων αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 5.119 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.