Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

μεγαλη τριτη



ΟΠΕΚΑ: Δείτε τα κοινωνικά επιδόματα που καταβάλλονται την Μεγάλη Τρίτη

Αύριο, Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου, αναμένεται να καταβληθούν από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μέσω του εποπτευόμενου Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), κοινωνικά επιδόματα, ύψους 187.188.594 ευρώ.

Όπως κάνει γνωστό το υπουργείο, θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα:



Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή του επιδόματος γέννησης. Οι δικαιούχοι και τα νέα ποσά

Την Τρίτη 30 Απριλίου θα καταβληθεί από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας – μέσω του εποπτευόμενου Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) – το ποσό των αναδρομικών, από την αύξηση του επιδόματος γέννησης για όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1ης 1ου του 2023.



Η Ακολουθία του Νυμφίου από το ψηφιακό κανάλι Pemptousia TV

Το ψηφιακό κανάλι PemptousiaTv μετέδωσε ζωντανά την Ακολουθία του Νυμφίου της Μεγάλης Τρίτης το απόγευμα της 27ης Απριλίου από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού.

Παρακολουθήστε:



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η Ακολουθία του Νυμφίου της Μ.Τρίτης από το Βατοπαιδινό Μετόχι στο Πόρτο Λάγος

Παρακολουθήστε από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος το Μέγα Απόδειπνο και την Ακολουθία του Νυμφίου της Εσπέρας της Μ.Τρίτης (Όρθρου Μεγάλης Τετάρτης).

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» 



Μεγάλη Τρίτη , 2η μέρα των Παθών και του Θείου Δράματος

Στην προνοητικότητα και την εγρήγορση είναι αφιερωμένη η Μεγάλη Τρίτη, με την παραβολή των δέκα παρθένων και το υπέροχης ποιητικής ομορφιάς, τροπάριο της Κασσιανής.



26 παραβιάσεις και εικονικές αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο

Σε 26 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν οκτώ τουρκικά αεροσκάφη τη Μ. Τρίτη, σε κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και τέσσερις εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.