Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

αρδέλης: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ – Στο κρατητήριο τα πράγματα ήταν οξύμωρα»



Στο κρατητήριο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης λόγω μιας υπόθεσης που σχετίζεται με οικόπεδο το οποίο έχει αγοράσει στο Πόρτο Γερμενό. 

Ο ηθοποιός που είναι καλά στην υγεία του αλλά ταλαιπωρημένος από την κράτηση του μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην τηλεόρασης του Alpha για την περιπέτεια του και όπως υποστήριξε ο ίδιος υπέστη σωματική βία από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω, αφότου μετέβη ο ίδιος στην αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου να διευθετήσει ζήτημα με ένα οικόπεδο που έχει στην κατοχή του και έχει χαρακτηριστεί δασικό, ενώ έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι και υπάρχει οφειλή ύψους 80.000 ευρώ.

«Δεν θεωρώ ότι με έχει αδικήσει κανένας. Πρέπει να δούμε αντικειμενικά την ιστορία. Έδωσα το 2009 10.000 ευρώ και νομιμοποίησα το σπίτι και μετά μου είπαν ότι δεν είναι νόμιμο το οίκημα. Το πρόστιμο έχει φτάσει τις 80.0000 ευρώ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φτιάξει η κατάσταση», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην τηλεόραση του Alpha.

«Στο κρατητήριο τα πράγματα ήταν οξύμωρα. Δεν μπορώ να πω ότι μου φέρθηκαν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένιωσα σαν να παίζω θέατρο αλλά ένιωσα και πίεση. Είμαι ένας Σταμάτης που ζει μία αδιέξοδη ιστορία», πρόσθεσε.