Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

μαιου



Σήμερα η φορολοταρία για τις αποδείξεις Μαΐου

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η νέα κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τις συναλλαγές του Μαΐου.



Εκλογές στις 15 Μαΐου στο Ιράκ

Στις κάλπες θα προσέλθουν στις 15 Μαΐου οι Ιρακινοί όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο ιρακινός πρωθυπουργός Χάιντερ αλ Αμπάντι.

Στο Ιράκ ο πρωθυπουργός διαθέτει τις περισσότερες εκτελεστικές εξουσίες, ενώ είναι και επικεφαλής του στρατού. Ο Αμπάντι δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη αν θα επιδιώξει την επανεκλογή του.



Αποστόλου: «Στο Eurogroup της 22ης Μαΐου θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση»

«Μην περιμένετε εφαρμογή μέτρων πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία που αφορά την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους», επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι στο Eurogroup της 22ης Μαΐου θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

 

Νυχτερινό τιμολόγιο: Από την 1η Μαϊου αλλάζουν οι ώρες

Από 1ης Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, υπενθυμίζει ο ΔΕΔΔΗΕ με σημερινή ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα από 1 Μαΐου 2017 έως 31 Οκτωβρίου 2017, το μειωμένο νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο θα ισχύει με συνεχές ωράριο από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.



Οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου

Οι εγγραφές θα αφορούν τη σχολική χρονιά 2017-18.

Από τις 2 έως και τις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία της χώρας και για μαθητές της πρώτης δημοτικού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.