Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ



H «Λίμνη των Κύκνων» του Ρήγου, η παράσταση με τα περισσότερα sold out της Λυρικής, επιστρέφει!

Μια στιγμή θριάμβου για την Εθνική Λυρική Σκηνή και ουσιαστικά η πρώτη εμφάνιση του διευθυντή του Μπαλέτου της Λυρικής Κωνσταντίνου Ρήγου ως χορογράφου ήταν η «Λίμνη των Κύκνων» που έκανε τον περασμένο Nοέμβριο δέκα sold out στην Αθήνα και τρία στη Θεσσαλονίκη. Τον Δεκέμβριο επιστρέφει δυναμικά στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος,



Ο Κωνσταντίνος Ρήγος στη Λυρική - Ανατρέπει όσα ξέρουμε για τη «Λίμνη των Κύκνων»

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιχειρεί μια μεταμοντέρνα ανάγνωση πάνω στη «Λίμνη των Κύκνων» και μετατρέπει το κλασικό μπαλέτο σε κάτι που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε μετα-κλασικό. Επι σκηνής συνδιαλέγεται και επαναπλαισιώνει το πρωτότυπο, δημιουργώντας ένα νέο έργο.



Η συγκινητική «Λίμνη των κύκνων» σε όλη την Ελλάδα

Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, η «Λίμνη των κύκνων», παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα, από το φημισμένο «Russian Ballet Theater», μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας.



Το φημισμένο «Russian Ballet Theater» στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά

Το διάσημο «Russian Ballet Theater» ,μια κλασσική παρουσία στον πολυδύναμο χώρο της Τέχνης θα φιλοξενείται για ελάχιστες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το διαχρονικό αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι, τη Λίμνη των Κύκνων.