Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

λευκες



Ένα είδος ελιάς που δεν έχεις ξαναδεί

Το Leucocarpa, που ονομάζεται επίσης Leucolea, είναι μια ποικιλία ελιάς που χαρακτηρίζεται από μικρά φρούτα τα οποία, κατά την ωρίμαση, παίρνουν ένα λευκό χρώμα ελεφαντόδοντου.



Λευκές ραβδώσεις στο κοτόπουλο. Τι πρέπει να ξέρετε

Το αγαπάμε για την υφή, την ποικιλία συνταγών και την γνώριμη γεύση του. Το κοτόπουλο είναι ένα από πιο δημοφιλή ήδη κρέατος σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, πολλοί επιλέγουν να τρώνε μόνο κοτόπουλο και καθόλου κόκκινο κρέας, επειδή πιστεύουν, ότι είναι πιο υγιεινό.



Τρία tips για να μένουν πάντα λευκές και αφράτες οι πετσέτες

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα λευκά ρούχα και κυρίως με τις λευκές πετσέτες, είναι ότι μετά από λίγα πλυσίματα χάνουν τη λάμψη τους και κιτρινίζουν. 

 



Τι είναι οι λευκές κηλίδες στο δέρμα - Δέκα αλήθειες που ίσως δεν γνωρίζατε

Ανήκει στα αυτοάνοσα νοσήματα, προσβάλλει όλες τις φυλές, εξίσου και τα δυο φύλα και η συχνότητα της στο γενικό πληθυσμό ανέρχεται στο 1%-2%.

Αν παρατηρήσετε να δημιουργούνται ξαφνικά στο δέρμα σας λευκά σημάδια, το πιθανότερο είναι ότι πάσχετε από λεύκη και πρέπει να ζητήσετε ιατρική βοήθεια.



Ο Πατούλης τρολάρει τον Λαφαζάνη διαφημίζοντας τις "Λευκές Νύχτες"! (Βίντεο)

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αποφάσισε να προμοτάρει με ένα σποτάκι την «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνεται στο Μαρούσι, τρολάροντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το προεκλογικό του σποτ, με το ταξί.

Οι «Λευκές Νύχτες» είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε σε αρκετούς Δήμους της χώρας τα τελευταία χρόνια.