Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 -

Πιρς Μπρόσναν: «Θα ήθελα να δω έναν μαύρο ή γκέι Τζέιμς Μποντ»


Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Πιρς Μπρόσναν αποκάλυψε πως θα του άρεσε να υπάρξει κάποια στιγμή ένας ομοφυλόφιλος Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θεωρεί πως οι παραγωγοί της γνωστής σειράς ταινιών συμμερίζονται την άποψή του.
 
Ο 62χρονος ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωσε τον μυστικό πράκτορα 007 από το 1995 ως το 2002 σε τέσσερις ταινίες, είπε ακόμα πως θα του άρεσε να υποδυθεί τον πρώτο μαύρο Τζέιμς Μποντ ο Βρετανός ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα. 
 
Όταν δε ρωτήθηκε από το περιοδικό «Details» για το ενδεχόμενο ενός ομοφυλόφιλου πράκτορα 007, είπε χαρακτηριστικά: «Εννοείται, γιατί όχι; Βασικά, δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να συμβεί, δε νομίζω πως η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπροκόλι θα το επέτρεπε ποτέ. Αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον». 
 
Στη συνέχεια, ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ας ξεκινήσουμε με έναν σπουδαίο μαύρο ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ. Ο Ίντρις Έλμπα σίγουρα έχει τα προσόντα. Αλλά νομίζω πως ο Ντάνιελ Γκρεγκ θα μείνει στον ρόλο για αρκετό καιρό».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνιελ Γκρεγκ έχει υπογράψει για την πραγματοποίηση μίας ακόμα ταινίας μετά το «Spectre», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες αργότερα φέτος. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως μετά το πέρας του συμβολαίου του, θα ήθελε να αποχωρήσει από το ρόλο του Βρετανού πράκτορα 007.