Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Χαμός στη Γερμανία: Οι λαθρομετανάστες κάνουν επιθέσεις και η αστυνομία τις καλύπτει για... πολιτικούς λόγους!



Βράζει πλέον η γερμανική κοινωνία μετά τις πρωτοφανείς πράξειςπου επιδόθηκαν οι λαθρομετανάστες κατα κύριο λόγο βορειοαφρικανοί  που έχουν κατακλύσει την χώρα την Πρωτοχρονιά όταν πάνω από 1.000 άτομα επιδόθηκαν σε πράξεις ερωτικής παρενόχλησης και κλοπές στην γερμανική πόλη της Κολωνίας και πιο συγκεκριμένα στην ζώνη του σιδηροδρομικού σταθμού!

Το χειρότερο είναι ότι η γερμανική αστυνομία γνωρίζει και καλύπτει τα φαινόμενα για λόγους πολιτικούς!

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολωνίας είπε σε γερμανικά ΜΜΕ πως αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι επιθέσεις έγιναν από ομάδες μεταξύ 1.000 περίπου αντρών «η εμφάνιση των οποίων έδειχνε πως είχαν αραβική ή βορειοαφρικανική καταγωγή». Το πλήθος των αντρών αυτών φέρεται να είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία της πόλης της Κολωνίας, ανάμεσα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό της σταθμό και τον καθεδρικό της ναό.

Δεν είνα ίσως τυχαίες επίσης οι δηλώσεις του Προέδρου της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν  για τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομεταναστών που πλέον εισβάλλουν στην Ευρώπη ενώ πηγαίνωντας ένα βήμα πιο πέρα δήλωσε ότι οι Σύροι πρέπει να σταθούν στη χώρα τους και να πολεμήσουν τους ισλαμιστές.

Χάος στην Κολωνία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν ηλικίας 15 έως 35 ετών -και πιθανότατα βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ- «πλημμύρισαν» ξαφνικά το κέντρο της πόλης και άρχισαν αρχικά να ρίχνουν πυροτεχνήματα. Κατόπιν χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες και άρχισαν να παρενοχλούν γυναίκες, με τις μαρτυρίες να καταδεικνύουν μια πραγματικά πρωτόγνωρη για ευρωπαϊκή πόλη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το Reuters, τουλάχιστον 90 γυναίκες έπεσαν θύματα των αντρών αυτών, ενώ ένα από το θύματα, η Κάτια Λ., είπε  οι δράστες άρχισαν να την αγγίζουν σε όλο της το σώμα: «Ήταν ένας εφιάλτης. Αν και φωνάζαμε για να φύγουν εκείνοι δεν σταματούσαν. Νομίζω με άγγιξαν τουλάχιστον 100 φορές σε απόσταση 200 μέτρων. Ευτυχώς φορούσα παντελόνι εκείνο το βράδυ...», είπε η γυναίκα.

Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί . Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ.

Ένας άντρας που μίλησε στο BBC περιέγραψε πώς μια ομάδα αντρών επιτέθηκε στην σύντροφο και στην 15χρονη κόρη του: «Τις άγγιζαν στο στήθος και ανάμεσα στα πόδια»!

Μια άλλη βρετανίδα είπε ότι της επιτέθηκαν άντρες που δεν μιλούσαν ούτε αγγλικά ούτε γερμανικά: «Προσπαθούσαν να μας αγκαλιάσουν και να μας φιλήσουν και ένας έκλεψε την τσάντα της φίλης μου. Ένας ήθελε να μας βάλει στο ιδιωτικό του ταξί. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο»!

Γυναίκες που μίλησαν σε ΜΜΕ μετά το περιστατικό, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «δεν είμαστε ρατσίστριες, αλλά όχι και να μας βιάζουν». Το πρωτοφανές για ευρωπαϊκή πόλη περιστατικό, όπου μεγάλες ομάδες αντρών επιτίθενται σε γυναίκες, θυμίζει  εγκλήματα σε αραβικές χώρες, όπως είχε συμβεί στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων...

«Σοκαρισμένη» δηλώνει η Μέρκελ - Καμία σύλληψη!

Η ίδια η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ που έχει κατηγορηθεί ακόμα και από εσωκομματικούς της αντιπάλους, για την πολιτική που ακολουθεί στο μεταναστευτικό, δήλωσε... σοκαρισμένη από τις επιθέσεις.

Η Μέρκελ, που είχε το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφωνική επικοινωνία με τη δήμαρχο της Κολωνίας Ενριέτε Ρέκερ για να πληροφορηθεί σχετικά με τα γεγονότα, διαμέσου του εκπροσώπου της Στέφεν Ζάιμπερτ, εξέφρασε την οργή της για τις αποκρουστικές ενέργειες, υπογραμμίζοντας ότι «η απάντηση του κράτους δικαίου θα πρέπει να είναι σκληρή». «Θα πρέπει οι ένοχοι να εντοπιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερο και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου χωρίς διακρίσεις, ανεξαρτήτως καταγωγής», τόνισε ο κύριος Ζάιμπερτ.

Λίγη ώρα μετά τις επιθέσεις και αφού τα θύματα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, 143 ντόπιοι αστυνομικοί και 70 ομοσπονδιακοί κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης και άρχισαν τις έρευνες. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά και πολύ σκοτεινά για να βρουν τους δράστες, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Οι αποκαλύψεις του Τσέχου Προέδρου

Αυτή τη φορά ο Ζέμαν υποστήριξε σε τσεχικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι η προσφυγική κρίση είναι αποτέλεσμα σχεδίου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, προκειμένου να πάρει τον έλεγχο της Ευρώπης. Οπως εξήγησε, επειδή η Αδελφότητα δεν έχει τους πόρους για να κάνει στρατιωτική εισβολή στην ήπειρο, στέλνει κύματα μεταναστών, ως εναλλακτική δύναμη.
«Δεν μπορούν να κηρύξουν τον πόλεμο στην Ευρώπη. Δεν έχει αρκετές δυνάμεις για να το κάνει αυτό, αλλά μπορεί να ετοιμάσει ένα ενισχυόμενο μεταναστευτικό κύμα και σταδιακά να πάρει τον έλεγχο της Ευρώπης, όπως έχει γίνει σε κάποιες πόλεις της δυτικής Ευρώπης, όπου η αστυνομία φοβάται να μπει το βράδυ», είπε ο Ζέμαν.

Ο πρόεδρος της χώρας επικαλέστηκε τον Μαροκινό υπουργό Εξωτερικών και έναν πρίγκιπα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ως πηγή των πληροφοριών του για αυτούς τους ισχυρισμούς.

«Με βάση αυτές τις δύο πηγές πληροφοριών, Μουσουλμάνοι και επικεφαλής Αραβες πολιτικοί αμφότεροι, πιστεύω ότι η εισβολή σχεδιάζεται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, με τη χρήση των οικονομικών πόρων πολλών χωρών», πρόσθεσε ο Ζέμαν.