Τρίτη 28 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Ν. Ανδρουλάκης: Εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης μπροστά στο πάρτι συμφερόντων και κερδοσκοπίας

Την πεποίθησή του ότι « το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, και το αποτέλεσμα, που θα φέρουμε, θα είναι ξανά έκπληξη για τους δημοσκόπους» , εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του MEGA «Μεγάλη Εικόνα ».

 



Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σήμερα σε πολίτες στο Παλαιό Φάληρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου το μεσημέρι, θα μιλήσει σε πολίτες στο Παλαιό Φάληρο.

 

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα.



Διήμερη περιοδεία του Στ. Κασσελάκη στην Πελοπόννησο

Τρίπολη, Κερασίτσα, Σπάρτη, Καλαμάτα, Πύλο, Πύργο και Αμαλιάδα επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

 



Νίκαια: Ανατροπή στην επίθεση με μαχαίρι - Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

Με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από χθες το βράδυ η 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού που υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον 57χρονο Έλληνα σύζυγό της. Ωστόσο στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή, αφού όπως προέκυψε από την έρευνα του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε.



Επίδομα ανεργίας βάσει μισθού και ετών ασφάλισης

Νέοι όροι και προϋποθέσεις προβλέπονται για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας, το οποίο θα αποσυνδεθεί από το ύψος του κατώτατου μισθού, με βάση τον σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας.



Καραμπόλα τριών οχημάτων με πέντε τραυματίες στη Θεσσαλονίκη

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στο τούνελ που βρίσκεται κοντά στην οδό Μακρυγιάννη, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε από το σημείο συνολικά πέντε τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο.