Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



Youth Pass: Δείτε πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις και ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Την ερχόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου, προγραμματίζεται να ανοίξει η πλατφόρμα του Youth Pass, προκειμένου οι νέοι 18 και 19 ετών, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ.



Καλύπτεται η δαπάνη Σύμβουλου Υποστήριξης Αίτησης για το πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

Καλύπτεται η δαπάνη Σύμβουλου Υποστήριξης Αίτησης, στο πλαίσιο του προγράμματος: «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις», του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο, στην τροποποίηση του οδηγού προγράμματος προβλέπεται η κάλυψη δαπάνης Σύμβουλου Υποστήριξης Αίτησης για την καταχώρηση και οριστική υποβολή της αίτησης.



Ραφήνα: Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά σε χώρο πάρκινγκ

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί της Τετάρτης (27/3) μια γυναίκα στη Ραφήνα, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα.



Διακόπτεται η λειτουργία ακατάλληλων και επικίνδυνων παιδικών χαρών στον Δήμο Αθηναίων

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα χωρίς την ανανέωση της καταλληλότητας λειτουργίας τους, με ευθύνη και γνώση της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.



Ηράκλειο: Συνελήφθη 27χρονος που πουλούσε μέσω διαδικτύου κροτίδες και βεγγαλικά

Αστυνομικοί της Ομάδας Παραεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, το πρωί της Τετάρτης (27/3) συνέλαβαν στην περιοχή του Ηρακλείου έναν 27χρονο ημεδαπό για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.



«Χάθηκε» από την αφρικανική σκόνη η Κρήτη – Αποπνικτική η κατάσταση. Οι συστάσεις της Περιφέρειας

«Πνίγηκε» και σήμερα Πέμπτη (28/3) η Κρήτη, από την αφρικανική σκόνη, με την Περιφέρεια να κάνει συστάσεις για τις ευπαθείς ομάδες.