Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Το «Panic Button» θα χορηγείται σε κάθε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ανεξαρτήτως φύλου, σε ολόκληρη τη χώρα, θα χορηγείται πλέον το «Panic Button», σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρίας – Αλεξάνδρα Κεφάλα.



Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα – «Την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι»

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» και αφορούν τη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 20/5 ο δικηγόρος της οικογένειάς της αναφερόμενος στον δολοφόνο της 63χρονης «την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι».



Μάχη για τη ζωή του δίνει τουρίστας που έκανε βουτιά από τα βράχια στο Παλιόκαστρο Ηρακλείου – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ένας 25χρονος τουρίστας ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) έκανε βουτιά από τα βράχια στο Παλιόκαστρο.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr πρόκειται για έναν άνδρα από τη Φινλανδία ο οποίος με την απόφασή του να κάνει βουτιά από τα βράχια έβαλε σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.



Βέροια: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε αντλία καυσίμων βενζινάδικου και πιάνει φωτιά

Φωτιά ξέσπασε σε βενζινάδικο στη Βέροια λόγω πρόσκρουσης αυτοκινήτου σε αντλία καυσίμων.



Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτιά στο εργοστάσιο που παρασκεύασε τα γεύματα που προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές

«Δεν μπορεί να είναι τυχαίο» λέει μητέρα μαθητή που δηλητηριάστηκε για τη φωτιά στο εργοστάσιο που παρασκεύασε τα σχολικά γεύματα που φέρεται να ευθύνονται για την μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές στη Λαμία.



Τέμπη: Σε μήνυση κατά της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας θα προβούν οι συγγενείς των θυμάτων

Τα μέλη του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», ανέφεραν πως θα προβούν σε μηνύσεις εναντίον της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, επειδή στα θύματα δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις. Μεταξύ αυτών και ο Παύλος Ασλανίδης, αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Καρυστιανού.