Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Νέα Αριστερά: Παράγοντας αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια ο Μητσοτάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται παράγοντας αποσταθεροποίησης των σχέσεων Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, αλλά και της περιοχής των Βαλκανίων, σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή», υποστηρίζει η Νέα Αριστερά.



ΟΠΕΚΑ: 11 ήμερες δωρεάν διακοπές και ιαματικός τουρισμός – Υπερβαίνουν τους 125.000 οι δικαιούχοι των νέων προγραμμάτων

Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού το οποίο απευθύνεται στους δικαιούχους του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ), έτους 2024 και υλοποιείται από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μέσω του ΟΠΕΚΑ.



Σταϊκούρας: Στους δρόμους της Αθήνας τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την ΟΣΥ ΑΕ στην Αθήνα επιβιβάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον γγ Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ ΑΕ, Στέφανο Αγιάσογλου.



«Εξοικονομώ 2023»: Δείτε μέχρι πότε παρατείνεται η υποβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου

Κατά 45 ημέρες, δηλαδή έως τις 5 Ιουλίου παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ 2023».

Να υπενθυμιστεί πως η προθεσμία «εξέπνεε» την ερχόμενη Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, για τις καταρχήν επιλέξιμες αιτήσεις του πρώτου κύκλου.



Την Κυριακή ο «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024». Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Κυριακή 19 Μαΐου, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου με την επωνυμία: «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024».



Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 32 μηνών με 3ετή αναστολή στον 67χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τον 32χρονο γιο του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, επέβαλε ποινή φυλάκισης 32 μηνών με 3ετή αναστολή στον 67χρονο που τον Απρίλιο του 2020, πυροβόλησε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα τον 32χρονο γιο του μετά από οικογενειακό επεισόδιο στην Πυλαία.