Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Νίσυρος: Προφυλακίστηκε ο φύλακας που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

Προσωρινά κρατούμενος, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως, κρίθηκε ο 62χρονος αρχαιοφύλακας του μουσείου στη Νίσυρο και παράγοντας παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού.

Χτες εμφανίστηκε στο ανακριτικό γραφείο αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες καθώς φέρεται ότι παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10 έως 15 ετών, δείχνοντάς τους πορνογραφικό υλικό. 



Πανελλαδικές 2024: Τι προβλέπει η εγκύκλιος του υπ.Παιδείας για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των υποψηφίων

Το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του, γνωστοποιεί τι ισχύει φέτος για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των υποψηφίων στις Πανελλαδικές 2024.



Ενδοοικογενειακή βία: Συνελήφθησαν 9 άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε εννέα άτομα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σχημάτισε 13 δικογραφίες για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο γαμπρός του, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο παιδί του.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επίδομα παιδιού: Δείτε πότε θα κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

Το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο ΟΠΕΚΑ, ανακοίνωσαν πως την Παρασκευή 10 Μαΐου θα κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το επίδομα παιδιού. 

Μετά την ανωτέρω ώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της 2ης διμηνιαίας δόσης για το 2024.



ΣΥΡΙΖΑ για αποφυλάκιση Ν.Μιχαλολιάκου: «Aναμένουμε την άμεση επανεξέταση του βουλεύματος»

Ανακοίνωση για την αποφυλάκιση του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.



Θεσσαλονίκη: 14χρονη έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από δύο ανήλικες

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο ανήλικες λήστεψαν και ξυλοκόπησαν μία 14χρονη.