Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Μεταφορά 15 ασθενών από την Πολεμική Αεροπορία

Δεκαπέντε ασθενείς, ανάμεσα τους 1 μωρό, μετέφεραν τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας από νησιά του Αιγαίου και την Κέρκυρα σε νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων και το Μπέρμινχαμ, το τελευταίο τριήμερο.



Προφυλακιστέος ο 50χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ 41χρονο στη Θεσσαλονίκη – Θεωρούσε ότι τον προμήθευε «κακής ποιότητας κοκαΐνη»

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος που κατηγορείται ότι εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 41 ετών άνδρα, με καταγωγή από τη Γεωργία, το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου, στη Σταυρούπολη. Αντίθετα, ο 41 ετών συγκατηγορούμενός του, ο οποίος διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.



Δολοφονία Γ.Λυγγερίδη: «Δικαίωση δεν πρόκειται να δω γιατί έχασα το παιδί μου» λέει ο πατέρας του αστυνομικού

Οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.



Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι – Έκλεβαν πλαίσια παραθύρων από βαγόνια τρένου

Οι αστυνομικοί της Λάρισας προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή και παράβαση του ΚΟΚ και των μητέρων τους για την παραμέλησή τους. 

Έκλεβαν πλαίσια από παράθυρα βαγονιών τρένου



Προσυμπληρωμένες φορο-δηλώσεις: Τι απαντά η ΑΑΔΕ στους λογιστές

«Όλη η διαδικασία, που ακολουθείται φέτος, όχι μόνο δε διαφέρει από αυτή των προηγούμενων χρόνων, αλλά είναι και ακόμα απλούστερη για τους φορολογουμένους», απαντά η ΑΑΔΕ στους λογιστές – φοροτεχνικούς σχετικά με τα προβλήματα που εντόπισαν οι επαγγελματίες του κλάδου στη διαδικασία υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων.



Κεχαγιά: Η κυβέρνηση δεν θέλει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, πιστεύω δεν θέλει να την αντιμετωπίσει, εξακολουθεί να φορολογεί με έμμεσους συντελεστές, εξυπηρετώντας μόνο τα δικά της συμφέροντα και φυσικά πλήττει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5».