Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά που άφησαν μόνο στο σπίτι 5χρονο αγοράκι

Μητέρα και γιαγιά κλείδωσαν και άφησαν μόνο του στο σπίτι σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη ένα 5χρονο αγοράκι.

Το παιδάκι εντοπίστηκε από αστυνομικούς που ερευνούσαν άλλη υπόθεση της οικογενείας του.

Το περιστατικό οδήγησε στη σύλληψη της 39χρονης μητέρας και της 61 ετών γιαγιάς του παιδιού.



Γυναικοκτονία Μενίδι: Της φώναζε «θα σε σκοτώσω» πριν 10 ημέρες – Το έπραξε με τουλάχιστον 10 μαχαιριές μια μέρα πριν δικαστεί

Ηχητικό ντοκουμέντο λίγες ημέρες πριν τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, παρουσίασε ο Alpha. Στο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως ο Alpha και το TLife, από κάμερα που βρίσκεται 50 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, η γυναίκα ακούγεται που τον καλεί να φύγει λέγοντάς του «Με έχεις φέρει μέχρι εδώ, τελείωνε, φύγε».



Τουρκία: Θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες – Νεκρή μία 67χρονη και δύο τραυματίες

Μία νεκρή και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στην πόλη Ουσάκ στη δυτική Τουρκία με θύματα Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 11:10 το πρωί σκοτώθηκε μια 67χρονη και τραυματίστηκαν άλλα δύο, όλοι τους Έλληνες που επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.



Άνδρας κατέβασε την ελληνική σημαία από κτίριο στην Κομοτηνή και την έκαψε

Έλληνας, ο οποίος βραδινές ώρες της Τρίτης (προς Τετάρτη) αφαίρεσε την ελληνική σημαία (με τον ιστό της), η οποία ήταν αναρτημένη έξω από κατάστημα της Κομοτηνής, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί.



Αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη παρέσυρε διασώστη του ΕΚΑΒ που επιχειρούσε σε τροχαίο

Αυτοκίνητο παρέσυρε το μεσημέρι της Πέμπτης διασώστη του ΕΚΑΒ στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο διασώστης παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε σπεύσει με ασθενοφόρο λόγω τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος των Νταμαριών της Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς ανατολικά.



Μακάβριο εύρημα στην Αργυρούπολη – Εντοπίστηκε πτώμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Ένα πτώμα σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο σπίτι, στην οδό Κομνηνών, στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκύπτει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται πως το πτώμα είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούν καν ακόμα να πουν αν είναι άνδρας ή γυναίκα.