Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



ΑΑΔΕ: Μέχρι σήμερα η προθεσμία για τη ρύθμιση οφειλών στην εφορία – Οι εξαιρέσεις

Περίπου 200.000 φορολογούμενοι έχουν προθεσμία μέχρι σήμερα Μεγάλη Τρίτη να κρατήσουν «ζωντανές» τις ρυθμίσεις οφειλών τους στην Εφορία, εφόσον πληρώσουν όλες τις εκπρόθεσμες δόσεις.



Δωδεκάχρονος έβγαλε μαχαίρι εναντίον συμμαθητή του

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.



Νέοι πάπυροι αποκαλύπτουν τις τελευταίες στιγμές του Πλάτωνα.

Τα αποκρυπτογραφημένα αποσπάσματα από έναν πάπυρο που εντοπίστηκαν πριν από λίγο καιρό, φαίνεται πως αποκαλύπτουν πως πέρασε τις τελευταίες του ώρες ο Πλάτωνας.

Ο Πλάτωνας μαζί με τον Αριστοτέλη θεωρούνται μακράν η μεγαλύτεροι διανοητές στην ανθρώπινη Ιστορία.



Ν. Κεραμέως: Η ΝΔ επέλεξε να μην εργαλειοποιήσει την τραγωδία στο Μάτι – Είδατε κανένα μαύρο πανό στα γραφεία της;

«Η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να βρίσκει πολλή κριτική σε μία μεγάλη μερίδα της κοινωνίας» σχολίασε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως το πρωί της Μ. Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφορικά με τη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι.



Β. Κικίλιας: Θα προστατέψουμε τους πολλούς – Δέκα χρόνια κάθειρξη για εμπρησμό από αμέλεια

Στις ποινές για τον εμπρησμό εξ αμελείας με βάση το νέο ποινικό κώδικα αναφέρθηκε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open και στους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά.



Ανάκληση συσκευασμένης σταφίδας από τον ΕΦΕΤ

Στην ανάκληση συσκευασμένης σταφίδας από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Πρόκειται για τον προϊόν «ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΣΤΑΦΙΔΑ – FARMERS UNION MEDITERRANEAN DELICACIES 200 γρ.» (Ημερομηνία Λήξεως: 12/2024 και αριθμό παρτίδας, L 2308»), που παράγεται από την εταιρεία «Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών ΑΕΣ ΑΕ»