Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Ζέστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα. Οι περιοχές που θα «πνιγούν» από την αφρικανική σκόνη.

Ζέστη, αφρικανική σκόνη και τοπικές λασποβροχές αναμένονται τις επόμενες ημέρες.



Τι θα προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

Μια εντελώς διαφορετική λογική από αυτή που έχουμε συνηθίσει φέρνει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) που αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή προς ψήφιση. Πλέον το βάρος των ποινών θα το επωμίζεται ο οδηγός και όχι το ίδιο το όχημα.



Πέθανε η Ελένη Μπαρουλάκη, «ο γηραιότερος άνθρωπος» στην Ελλάδα, σε ηλικία 119 ετών

Πέθανε το βράδυ της Τρίτης (14/05), σε ηλικία 119 ετών, η Ελένη Μπαρουλάκη. Αναφέρεται ως η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στην Ελλάδα, η οποία ζούσε στο Παϊδοχώρι του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.



Ν. Δένδιας: Καμία μεταφορά οπλισμού στην Ουκρανία

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Στα κρυφά 250 κοντέινερ με οπλισμό στην Ουκρανία».



Στ. Κασσελάκης: Πρώτη προτεραιότητα η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του, παραθέτοντας μία φωτογραφία από την εφημερία του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».



Ηράκλειο: Τον κατήγγειλε για τον βιασμό – Την μήνυσε για ψευδή καταμήνυση

Τον βιασμό της, κατήγγειλε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μια 26χρονη Βρετανίδα η οποία κάνει τις διακοπές της στην περιοχή. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε συνουσία από έναν άνδρα που γνώρισε το ίδιο βράδυ, στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε.