Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Απεργία Τετάρτη 17 Απριλίου: Ποιοι συμμετέχουν –Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργιακός κλοιός αύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου, στη χώρα, καθώς η ΓΣΕΕ κήρυξε πανελλαδική απεργία με αιτήματα τις αυξήσεις στους μισθούς, την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και την προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια.



Κακοκαιρία Daniel: Ανοιχτή επιστολή 115 οικογενειών του Βλοχού Καρδίτσας

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την μετεγκατάστασή τους, έστειλαν 115 οικογένειες του Βλοχού Καρδίτσας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel τον Σεπτέμβριο.



Λαμία: Αυτοκίνητο με ανήλικο οδηγό προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στη γειτονιά της Νέας Σφαίρας στον περιφερειακό του Κάστρου Λαμίας, καθώς αυτοκίνητο βρέθηκε σε αυλή σπιτιού.

Ήταν περίπου 5 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/4), όταν οι άνθρωποι που μένουν πλησίον της παιδικής χαράς στο ύψος του υδραγωγείου, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από ένα τρομακτικό θόρυβο.



Δείτε πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα από τη ΔΥΠΑ και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

Από τις 22 έως τις 26 Απριλίου, αναμένεται να πιστωθεί από τη ΔΥΠΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων το δώρο Πάσχα για τους επιδοτούμενους ανέργους, ενώ οι καταβολές των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ θα γίνουν στις 30 Απριλίου.



Le Belem: Το εντυπωσιακό γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Φέτος για πρώτη φορά το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει δια θαλάσσης για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού 2024.

Το ιστορικό, τρικάρτο ιστιοφόρο Le Belem έχει καταπλεύσει με μέλη της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής στο Κατάκολο για την Τελετή Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.



Έρχεται η 6ήμερη εργασία από την 1η Ιουλίου

Ενώ όλη η  Ευρώπη ακούει τις φωνές των πολιτών της και  εξετάζει πολύ σοβαρά πλεόν την 4ήμερη εργασία, αντιθέτως η Ελλάδα πρόκειται να θέσει σε ισχύ από την 1η Ιουλίου το 6ήμερο εργασίας.